Dallas sysäsi Vegasin kuilun partaalle – Miro Heiskanen pohjusti ratkaisumaaliin

NHL:n pudotuspeleissä Dallas Stars voitti Vegas Golden Knightsin maalein 3–2 ja siirtyi myös ottelusarjassa 3–2-johtoon.

Vierasjoukkue Vegas aloitti viidennessä pelissä maalitehtailun neljän minuutin pelin jälkeen. Mark Stone ohjasi ylivoimalla komeasti Vegasin edelle.

Stonen avausosuman jälkeen maaleja iskettiin tasatahtiin ja ensimmäiselle erätauolle marssittiin 2–2-tilanteessa.

Dallas iski ottelun ratkaisun toisessa erässä ylivoimalla. Miro Heiskanen pelasi kiekon Jason Robertsonille, joka odotti maltillisesti itselleen laukaisupaikkaa. Sen löydyttyä Robertson laukoi kiekon verkon perukoille.

Vegasilla oli päätöserän lopulla erinomainen mahdollisuus lyödä ottelu tasoihin, mutta Dallas-vahti Jake Oettinger pysäytti läpiajoon karanneen Chandler Stephensonin upealla tavalla.

Voiton myötä Dallas nousi ottelusarjassa jo 3–2-johtoon oltuaan ensin tappiolla voitoin 0–2.