Anton Levtchiltä mehevä paljastus Rikard Grönborgin temperamentista kulisseissa – huoli irtaimistosta heräsi

Tappara-tähti Anton Levtchiltä paljastus Rikard Grönborgin temperamentista kulisseissa – "Hyvä, että oli muoviroskikset" 0:42
Tappara-tähti Anton Levtchiltä paljastus Rikard Grönborgin temperamentista kulisseissa – "Hyvä, että oli muoviroskikset."

Päävalmentaja Rikard Grönborgin temperamentti nousi puheenaiheeksi Tapparan mestaruusjuhlissa sunnuntaina. 

Ruotsalalainen menestysluotsi johti Tapparan mestariksi heti avauskaudellaan Tampereella. Grönborg muutti Tapparan pelaamista kovalla kädellä, mikä aiheutti epäilyä joukkueen ulkopuolelta.  

– Minulle ja meille oli tärkeää pysyä järkkymättömänä, vaikka meitä haastettiin. Olen ylpeä siitä, että tein niin. Vaikka meitä haastettiin useita kertoja siitä, me pidimme päämme, ja se lopulta kannatti, Grönborg kommentoi MTV Urheilun mestaruushaastattelussa. 

– Mielestäni Tappara osoitti jälleen kerran voittamisen kulttuuria, ja olen siitä niin nöyrä ja innoissani, että saan olla osana sitä.

Grönborg näytti kauden aikana useasti myös temperamenttista puoltaan julkisesti. Tapparan pelaajat ovat saaneet kokea sen myös suljettujen ovien takana. 

– Auktoriteettinen mies, ratkaisufinaalin voittomaalin tehnyt Heikki Liedes kommentoi hymyillen. 

– Elää aika paljon tunteella, kuten nähtiin kauden varrella. Paljon oli tunnetta pelissä. Hyvä koutsi, Petri Kontiola kommentoi.

Neljännessä ja viidennessä finaalissa maaleillaan ihastuttanut kultakypärä Anton Levtchi luonnehti Grönborgia "karismaattiseksi ja vaativaksi". Hän myös totesi, ettei ruotsalaisluotsia halua nähdä vihaisena. 

Yllä olevassa haastattelussa Levtchi luonnehtii Grönborgia ja tekee kulissipaljastuksen ruotsalaisluotsin tulistumisesta KalPa-välieräsarjan 2. ottelun aikana. Alla puolestaan Grönborgin mestaruuskommentit. 

Rikard Grönborg uudisti Tapparan ja voitti mestaruuden: "Meitä haastettiin toistuvasti" 2:56
Rikard Grönborg uudisti Tapparan ja voitti mestaruuden: "Meitä haastettiin toistuvasti."

Lue myös:

    Uusimmat