Muutokset 15.4.2020

1.4.2020: Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntöjämme

Meille on tärkeää kyetä antamaan mahdollisimman selkeät tiedot siitä, miten käsittelemme henkilötietoja. MTV Oy on siirtynyt osaksi Telia-konsernia. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet kaikki kuluttaja-asiakkaita koskevat MTV:n tietosuojakäytännöt ja tietosuojasivustomme. Päivitetyt tietosuojakäytännöt löydät osoitteesta mtv.fi/tietosuoja.

Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020

Tämä on sinulle tiedoksi, eikä sinun ei tarvitse tehdä asian vuoksi mitään.  

Tässä lyhyesti olennaisimmat muutokset:

  • Olemme tarkentaneet kuvausta, miksi ja millä perusteella käsittelemme henkilötietoja. Lisäksi olemme täydentäneet listausta siitä, mihin tarkoitukseen käytämme henkilötietoja
  • Kuvaamme henkilötietojen säilytysajat aiempaa kattavammin. Olemme myös täsmentäneet erityisesti C Moren ja Luukku-sähköpostipalvelun osalta sitä, kuinka pitkään säilytämme tiettyjä henkilötietoja, kuten C Moren tiliin liitettyä sähköpostiosoitetta.
  • Jatkossa henkilötietoja voidaan luovuttaa, siirtää ja muutoin käsitellä Telia-yhtiöiden välillä niihin tarkoituksiin, joihin kyseiset yhtiöt ovat kertoneet käsittelevänsä henkilötietoja, esimerkiksi Telia-yhtiöiden tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointiin ja muuhun markkinointiin sekä konsernin sisäiseen raportoitiin ja analytiikkaan.
  • Olemme täsmentäneet mainintoja koskien henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointiin. Lisäksi kysymme jatkossa asiakkailtamme sähköisen suoramarkkinoinnin luvan, joka kattaa MTV:n lisäksi kaikkien Telia-yhtiöiden ja valikoitujen yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja palveluiden sähköisen suoramarkkinoinnin. Muuta suoramarkkinointia ja suoramarkkinointiin liittyvää henkilötietojen käsittelyä voimme tehdä oikeutetun edun perusteella. Sinulla on aina oikeus kieltää suoramarkkinointi ja oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointiin.
  • Rekisteröityjen oikeuksia on täsmennetty, jotta oikeuksien käyttäminen olisi aiempaa helpompaa.
  • Kaikki muutokset löydät tietosuojakäytännöistä tai voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme.

Päivitykset koskevat kaikkia MTV:n tietosuojakäytäntöjä.

Mikäli sinulla on kysyttävää näistä muutoksista taikka haluat käyttää tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksiasi, voit olla yhteydessä tietosuojavastaavaamme tietosuojavastaava@mtv.fi

Jokainen Telia-yhtiö vastaa tietosuojaan liittyvästä informoinnista ja rekisteröityjen oikeuksien toteuttamisesta itsenäisesti. Lisätietoja Telia-konsernin tietosuoja-asioista voit lukea tästä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, miten Telia Company huolehtii tietosuojasta, voit olla yhteydessä Telian tietosuojavastaavaan osoitteessa: DPO-TC@teliacompany.com.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja