Miten käsittelemme tietojasi

LYHYESTI

  • Säilytämme tietojasi niin kauan, kun käytät palvelujamme. Passiivisten asiakkaiden kohdalla MTV:n palveluilla on eri mittaiset tietojen säilytysajat. Maksutapahtumia koskevia tietoja säilytämme voimassaolevan lainsäädännön mukaan kuuden vuoden ajan.
  • MTV:llä tietojasi saa käsitellä vain erikseen määritellyt henkilöt, joille tietojesi käsittely on työn tekemisen kannalta välttämätöntä. He käsittelevät vain käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja, yksityisyydensuojaa vaarantamatta. Henkilötietojen käsittelijöitä koskee myös vaitiolovelvollisuus.
  • Suojaamme henkilötietorekisterit asianmukaisesti ja ylläpidämme ne suojatuilla palvelimilla.


Tältä sivulta löydät yksityiskohtaisemmin tietoa henkilötietojen käsittelystä, säilyttämisestä ja suojaamisesta.

 

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

MTV säilyttää yksilöiviä henkilötietoja kahden vuoden ajan. Maksutapahtumia koskevia tietoja säilytämme kuuden vuoden ajan. Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat tiedot sekä pyytää henkilötietojen korjaamista tai poistamista rekisteristä. 25.5.2018 jälkeen pääset itse tarkistamaan sinusta kerättyjä tietoja ja poistamaan niitä Omat tiedot -sivulta.


TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN ERI PALVELUISSA

Pääasiallisesti säilytämme tietojasi niin kauan, kuin käytät palvelujamme. Tietojesi avulla pystymme tarjoamaan ja toimittamaan sinulle valitsemasi palvelut.

Passiivisten asiakkaiden osalta MTV:n eri palveluilla on eri mittaiset tietojensäilytysajat. Alla palvelukohtaiset tiedot:

C More:

Säilytämme tietojasi kaksi vuotta siitä, kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Mikäli et kahden vuoden sisällä ole käyttänyt C More -palvelua, poistamme tilisi kaikkine yhteystietoineen. Huom! Kirjanpitolain velvoittamana joudumme tallentamaan kaikki maksulliset tapahtumat kuuden vuoden ajan.

mtv:

Säilytämme tietojasi kaksi vuotta siitä, kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Mikäli et kahden vuoden kuluttua enää käytä mtv:tä, poistamme tilisi kaikkine yhteystietoineen. Huom! Tästä poikkeuksena ne asiakkaat, jotka ovat tilanneet maksullisia tuotteita mtv:stä (ent. MTV Katsomo) ennen 16.2.2017. Heidän osaltaan säilytämme tiedot tilaustapahtumista ja summista.

Jos käytät sekä C Morea että mtv:tä:

Säilytämme tietojasi niin kauan, kuin käytät samalla tunnuksella jompaa kumpaa palvelua. Mikäli lopetat molempien palveluiden käytön, säilytämme tietojasi C Moren vanhenemissäännön mukaisesti. 

Luukku:

Luukussa pysyt aktiivisena käyttäjänä ja tilisi säilyy avoimena, mikäli käytät palvelua vähintään kerran kolmen kuukauden aikana. Jos et käytä tiliäsi kolmeen kuukauteen, suljemme sen. Sinulla on kuitenkin tämän kolmen kuukauden jakson jälkeen vielä yksi kuukausi aikaa pyytää avaamaan tilisi uudelleen. Asiakaspalvelumme tekee aktivoinnin puolestasi ja saat kaikki sähköpostisi jälleen käyttöösi. Mikäli et ole reagoinut näiden neljän kuukauden aikana lainkaan, suljemme sähköpostitilisi. Samalla poistamme kaikki tietosi CRM-järjestelmistämme. 

Tiettyjä tietoja meidän on säilytettävä lain velvoittamana. Esimerkiksi kirjanpitolaki edellyttää kirjanpitotositteiden säilyttämistä 6 vuoden ajan. Meidän on myös säilytettävä tiettyjä viestintään liittyviä tietoja viranomaisia varten rikosten tutkinnassa käytettäväksi.


KETKÄ SAAVAT KÄSITELLÄ HENKILÖTIETOJASI MTV:LLÄ?

Henkilötietojasi käsittelevät vain ne henkilöt, joille on myönnetty oikeus tietojen käsittelyyn MTV:n ohjeistuksen mukaisesti ja hekin käsittelevät vain käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja, yksityisyydensuojaa vaarantamatta. Henkilötietojen käsittelijöitä koskee myös vaitiolovelvollisuus.

Tietyissä tehtävissä käytämme myös yhteistyökumppaneita/alihankkijoita tietojen käsittelyssä. Huolehdimme näissä tapauksissa sopimusjärjestelyin tietosuojan toteutumisesta.

Tietoja voidaan siirtää MTV:n markkinointia suorittaville nimetyille yhteistyökumppaneille mainonnan kohdentamista varten sekä mielipide- ja markkinointitutkimuksien toteuttamiseksi.

Henkilötietojen käsittelystä vastaa MTV:n tietosuojavastaava.


MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJASI?

Henkilötietorekisterejä suojataan asianmukaisesti ja rekisterit ylläpidetään suojatuilla palvelimilla. Suojauksiin kuuluvat mm. palomuurit, pääsynhallinta, kulunvalvonta ja salasanasuojaus. Tietojasi säilytetään vain sovitun ajanjakson ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan. Vain MTV:n työtekijöillä ja MTV:n kanssa sopimussuhteessa olevilla palveluntarjoajilla on pääsy tallennettuun tietoon.


ASIAKASTIETOJEN MONIPUOLISTAMINEN JA PÄIVITTÄMINEN

Mainontaa varten voimme rikastaa (=monipuolistaa) tai päivittää henkilötietoja MTV:n kanssa samaan konserniin kuuluvan Bonnierin rekistereistä tai kolmansien osapuolten lähteistä, kuten julkisesta Väestörekisterikeskuksesta tai yksityisistä rekisteripalveluista kuten Bisnode, Aller ja Fonecta. Voimme myös yhdistää segmenttitason tietoja evästeistä ja yhdistää yhteistyökumppaniemme rekisteritietoja.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja