Mitä tietoja keräämme

LYHYESTI

Saamme käsittelemämme henkilötiedot sinulta itseltäsi sekä keräämällä tietoja palveluiden käytöstä ja käyttäytymisestäsi eri kanavissa. Hankimme tietoja myös ulkopuolisista lähteistä, kuten yhteistyökumppaneilta ja palveluntarjoajilta sekä muilta Telia Companyyn kuuluvilta yhtiöiltä (jäljempänä ”Telia-yhtiöt”).


ITSE ANTAMASI TIEDOT

mtv-palvelu

  • Rekisteröitymistiedot: käyttäjätunnus*, salasana*
  • Sähköpostiosoite* (=käyttäjätunnus)
  • Etu- ja sukunimi*
  • Syntymävuosi*
  • Osoite*
  • Postinumero*
  • Sukupuoli
  • Puhelinnumero
  • Luvat, suostumukset ja kiellot (esimerkiksi sähköisen suoramarkkinoinnin osalta)
C More -palvelu, jonka olet tilannut paikallisoperaattorin koodiasiakkaana
  • Rekisteröitymistiedot: käyttäjätunnus*, salasana*
  • Sähköpostiosoite* (=käyttäjätunnus)
  • Etu- ja sukunimi*
  • Tieto alennuskoodista*
  • Luvat, suostumukset ja kiellot (esimerkiksi sähköisen suoramarkkinoinnin osalta)
Luukku - sähköpostipalvelu
  • Rekisteröitymistiedot: käyttäjätunnus*, salasana*
  • Sähköpostiosoite* (=käyttäjätunnus)
  • Etu- ja sukunimi*
  • Toissijainen sähköpostiosoite
  • Syntymävuosi*
  • Sukupuoli*
  • Puhelinnumero*
  • Paikkakunta*
  • Katuosoite
  • Postinumero
  • Luvat, suostumukset ja kiellot (esimerkiksi sähköisen suoramarkkinoinnin osalta)
  • Maksukorttitiedot (kortin numerosta 6 ensimmäistä ja 4 viimeistä numeroa sekä kortin voimassaoloaika). Emme tallenna täydellisiä luottokorttitietoja, vaan välitämme tiedot eteenpäin niiden turvalliseen käsittelyyn erikoistuneelle yritykselle. (Luukun lisäpalvelut)
  • Maksamisesta kertyvät laskutus- ja maksutiedot. (Luukun lisäpalvelut)

* = Pakollinen tieto. Mikäli päätät olla antamatta meille näitä tietoja, emme välttämättä voi tarjota palveluitamme sinulle.  

Kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme, osallistut kilpailuihin tai erilaisiin kyselyihin, annat palautetta taikka kommentoit palveluidemme sivuilla, keräämme sinusta myös seuraavia tietoja: 

  • Yhteydenotot asiakaspalveluumme
  • Kilpailuja koskevat tiedot
  • Asiakaspalautteet
  • Lähettämäsi julkaistavaksi tarkoitettu aineisto (valokuvat, mielipide- ja muut kirjoitukset)
  • Kommentit ja muut reaktiot palveluissamme


TIEDOT PALVELUIDEN KÄYTÖSTÄ

Keräämme tietoa MTV:n palveluiden käytöstä, siitä mitkä palveluistamme sinua kiinnostavat sekä millaista sisältöä katsot mielelläsi esimerkiksi mtv-palvelussa, muilla verkkosivuillamme tai sovelluksissa. Keräämme tietoa myös käyttämiesi laitteiden teknisistä ominaisuuksista voidaksemme esimerkiksi tarjota sinulle hyvän käyttökokemuksen. Tietojen kerääminen tapahtuu evästeiden tai käyttäjätunnuksen avulla. Esimerkkejä kerättävistä tiedoista:

  • Katselemasi ja kesken jääneet ohjelmat
  • Käyttämäsi laitteet ja niiden tekniset ominaisuudet (esim. sovellus)
  • Katselun kesto ja ajankohdat
  • Käyttämääsi palveluun ohjannut sivusto ja sivusto, jolle siirryttiin seuraavaksi


MUUALTA SAAMAMME TIEDOT

MTV on osa Telia Companya. Voimme saada henkilötietoja muilta Telia- yhtiöiltä. Voimme myös yhdistää ja päivittää henkilötietoja muiden Telia-yhtiöiden välillä tietosuojalainsäädännön edellytysten ja tällä tietosuojasivustolla olevien erillisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Voimme kerätä sinua koskevia tietoja myös ns. kolmansien osapuolten tarjoamista lähteistä, kuten viranomaisten julkisista rekistereistä tai yksityisistä rekisteripalveluista.

Käytämme näitä tietoja antamiesi tietojen rinnalla, jotta voimme rikastaa (monipuolistaa) tietokantaamme ja kohdistaa esimerkiksi mainontaa paremmin juuri sinulle relevantilla tavalla. 


HENKILÖTIEDOT JA ESIMERKKEJÄ TIETOSISÄLLÖSTÄ

Tarkempi lista kerätyistä henkilötiedoista löytyy ohesta.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja