Mainos
Mainos
leivontanurkkakansi1valmis
Mainos

Piparimysli

Joulunpyhiltä yli jääneet piparkakut voit hyödyntää herkullisessa myslissä.

Tämän maukkaan myslin salaisena ainesosana toimivat joulun ylijäämäpiparit.

noin 1½ litraa

6

dl

Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita

1

dl

Myllyn Paras Kauraleseitä

tai Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta

1

dl

kookoshiutaleita

1

dl

fariinisokeria

2

dl

kuivattuja viikunapaloja, aprikoosisuikaleita ja rusinoita

1

dl

kuivattuja karpaloita tai puolukoita

2-3

dl

murskattuja (joulu)pipareita

Sekoita ainekset leivinpaperille uunipellille ilman hedelmäpaloja ja piparimurskaa. Paahda noin 150-asteisen uunin keskitasolla tunnin verran, sekoita välillä. Lisää kuivatut hedelmäpalat, marjat ja murskattu pipari.

Säilytä mysliä jäähtyneenä tiiviissä rasiassa kuivassa. Vaihtelua mysliin saat käyttämällä erilaisia kuivattuja hedelmiä pieninä paloina.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Uusimmat: Reseptit

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja