Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Outo tekniikka sulattaa voin hetkessä – kokeile!

Raastinraudasta on apua juuston ja vihannesten kanssa, mutta tiesitkö, että siitä on apua leivonnassakin? Lue, miten!

Kuinka voin raastaminen pieniksi hiutaleiksi auttaa sinua leivonnassa?

Vastaus on yksinkertainen. Reseptit yleensä vaativat voita huoneenlämpöisenä. Kylmät ainesosat kun eivät sekoitu toisiinsa yhtä hyvin kuin huoneenlämpöiset. Jos et ole muistanut ottaa voita ajoissa sulamaan, kannattaakin ottaa raastinrauta avuksesi. 

VINKKI: Voit kokeilla myös juustohöylää.

Tee näin: Raasta kylmä voi pieniksi hiutaleiksi ja anna olla huoneenlämmössä muutaman minuutin. Hiutaleet pehmenevät ja voit aloittaa leipomisen.

Lähde: The Kitchn

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja