Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

Nyt meni laskiaispulla uusiksi! Uutta versiota on helpompi syödä

Kohta on taas se ihana aika vuodesta, kun saa nautiskella hyvällä omatunnolla laskiaispullia ja kuumaa kaakaota.

Laskiaispullat ovat perinteikäs herkku, jonka syömisessä on myös aina ollut omat haasteensa. Suurisuiset haukkaavat pullasta samaan tapaan kuin hampurilaisesta. Toiset irrottavat pullan hatun ja syövät sen ensin. Kummallakin tavalla on luultavaa, että kermavaahtoa tipahtaa myös muualle kuin suuhun.

Pullan syöminen saattaa helpottua huomattavasti, jos teetkin pullista tänä talvena laskiaispulla-wrappeja!

Tee pullataikina tavalliseen tapaan, reseptin löydät täältä!

Kauli pullataikina pyöreiksi pannukakkumaisiksi letuiksi. Paista taikinalettuja uunissa vain hetken ajan, noin 3–5 minuuttia riippuen siitä, millainen uuni sinulla on. Pullalettujen pitäisi olla uunista tullessaan sopivan pehmeitä rullattavaksi, mutta sen verran kiinteitä, että ne eivät hajoa käsiin.

Kun pulla on hieman jäähtynyt, levitä sen sisään hilloa tai mantelimassaa ja pursota päälle kermavaahtoa. Rullaa pullalettu kiinni ja kääräise sen ympärille servietti tai pala talouspaperia. Nauti herkku heti!

Lähde: Allt Om Mat

Uusimmat: Ajankohtaista

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja