Mainos
leivontanurkkakansi1valmis

3 upean näköistä ja helppoa täytekakun koristelutapaa – näillä onnistut!

Haaveiletko pysäyttävän kauniin täytekakun tarjoilusta sukujuhlissa? Näillä vinkeillä aloittelijakin onnistuu! Katso videolta kolme uskomattoman kaunista, mutta ihanan yksinkertaista keinoa koristella täytekakku juhlakuntoon.

Kakkujen koristelu voi joskus olla todella hermoja raastavaa puuhaa. Ensimmäinen virhe sattuu koristelua suunnitellessa: jos tavoittelet kuuta taivaalta, on varmaa, ettet tule onnistumaan ensimmäisellä yrittämällä. Toisaalta on haastavaa keksiä itse yksinkertaisia ja kauniita koristeita. 

Popsugar.com -sivuston videolla esitellään kolme mielettömän kaunista kakunkoristeluideaa. Ihaninta on, että nämä ideat todella ovat helppoja toteuttaa myös kotioloissa! 

1. Kukkakoristelu

Tarvitset kimpun syötäviä, orgaanisesti tuotettuja kukkia, nipun pillejä ja teippiä. Muista varmistaa myyjältä, että kukissa ei ole käytetty torjunta-aineita. Esimerkiksi ruusut ovat melkein aina syötäviä!

Peitä kakku normaalisti kermavaahdolla. Pursota sivuille valmiiksi tavalliset ”koristenauhat” kermavaahdosta. Leikkaa leivinpaperista kakun kokoinen ympyrä. Askartele teipistä lyhyitä putkia, joiden toinen pää on taitettu ja teipattu umpeen. Leikkaa kukan varresta samanpituinen, kuin pillin varresta. Sujauta kukka pilliin. Pistä pilli leivinpaperista läpi, ja laita leivinpaperi kevyesti kakun päälle. Pistele kaikki kukat samalla tavalla pillin sisällä leivinpaperin ja kakun läpi. Leivinpaperin avulla kukkakoriste on helppo napata pois kakun päältä tarvittaessa!

2. Sitrushedelmäkoristelu

Leikkaa limestä, sitruunasta, appelsiinista ja verigreipistä ohuita viipaleita. Peitä kakku normaalisti kermavaahdolla. Tasoita kermavaahtopinta lastalla sileäksi. Peitä kakku sitrushedelmien viipaleilla. Asettele sinne tänne hedelmäviipaleiden väliin tuoreita mintunlehtiä. Yksinkertainen ja helppo koristelu on valmis!

3. Karkkikakku

Osta pari pussillista erivärisiä, samanmuotoisia karkkirakeita. Peitä kermakakku karkkirakeilla kokonaan tehden tasaisia raitoja nameista. Näin kakun päälle jää hauskoja karkkirenkaita. Huomioi, että karkkeja saattaa kulua kakun peittämiseen yllättävän paljon! 

Katso videolta, miltä upeat kakkukoristeet näyttävät! 


Lähde: Popsugar, Youtube

Uusimmat: Ajankohtaista

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja