Uudelle mainostajalle

Olemme koonneet näille sivuille tietopaketin, miten voit uutena mainostaja päästä helposti alkuun. Mainoskampanjan suunnitteluun, ostamiseen ja tuotantoon liittyvissä asioissa teemme parhaamme, jotta sinä onnistut tavoitteidesi saavuttamisessa.

Mitkä ovat tavoitteesi

Mitkä ovat tavoitteesi?

Kampanjasuunnittelu lähtee liikkeelle tavoitteistasi ja yrityksesi kilpailutilanteesta markkinoilla. Jotta voimme auttaa ja tarjota sinulle parhaiten palvelevan mediaratkaisun, käymme kanssasi läpi markkinointisi tavoitteita ja toimialasi haasteita sekä kohderyhmiä, joihin haluat vaikuttaa. 

Valtakunnallisesti vai alueelliset

Valtakunnallisesti vai paikallisesti?

MTV:n tv-mainonnan ratkaisuilla voit kohdentaa mainontaasi joko valtakunnallisesti ja/tai paikallisesti 17 alueelle sekä eri kohderyhmien mukaan. Verkossa ja mobiilissa kohdennus onnistuu vieläkin tarkemmin. 

Mistä tuotanto

Mistä tuotanto?

Mainoksen tuotanto kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Oikean kumppanin kanssa mainosten tuotanto niin televisioon, verkkoon kuin mobiiliin on nopeaa ja kustannustehokasta. 

Miten edetä

Miten edetä?

Mainoskampanjan suunnitteluun, ostamiseen ja tuotantoon liittyvissä asioissa teemme parhaamme, jotta sinä onnistut tavoitteidesi saavuttamisessa. 

Yhteydenotto ei velvoita sinua kampanjan tilaukseen.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme