Putouksen 10. kauden starttia seurasi huikeat 1,3 miljoonaa suomalaista

Putousta seurasi lauantaina 20.10. huikeat 1,3 miljoonaa suomalaista ja se oli illan katsotuin ohjelma. MTV3-kanavan kestosuosikit Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa ovat syksyn katsotuimmat viihdeohjelmat.

MTV3-kanavalla esitetty Putouksen 10. kauden avausjakso kahmi 814 000 keskikatsojamäärän ja ohjelmaa seurasi illan aikana huikeat 1,3 miljoonaa suomalaista.*

— Katsojat ottivat Putouksen jälleen riemulla vastaan, erityisesti sketsihahmokisa on aina odotettu tapaus. Putous on osoittanut myös jälleen uusiutumisvoimansa, uudet näyttelijät heittäytyivät mahtavasti osaksi upeaa Putouksen jatkumoa. Kymppikauden merkeissä on ilo kiittää myös edellisten kausien esiintyjiä ja tekijätiimejä. Tästä on hienoa jatkaa Putouksen juhlakautta, MTV:n vastaava tuottaja Hanna Kortti iloitsee.

Putous on erityisen suosittu lapsiperheissä

MTV:n alkusyksy on ollut erittäin vahva ja erityisesti koko perheen viihdeohjelmat nauttivat katsojien suosiosta. Putous oli erityisen suosittu kouluikäisten lasten ja heidän vanhempien parissa: 7-17-vuotiaista tv:n katsojista 80 % katsoi Putousta, vanhemmistakin yli puolet*. Katsomossa ohjelma on kerännyt jo 50 000 käynnistystä (Lähde: Adobe Analytics).

Ohjelma herätti eilen myös valtavaa kiinnostusta sosiaalisessa mediassa Putouksen ollessa lauantai-illan puhutuin tv-ilmiö (MTV:n sometv-mittari).

MTV:n ylivoimaisen syksyn lukuja

MTV:n alkusyksy on ollut todella vahva. Se on Suomen kirkkaasti katsotuin tv-yhtiö, lähes 30 % katseluosuudella (10-54 -v, koko vrk). Kaupallinen katseluosuus on täysin omaa luokkaansa; lähes 44 % (10-54 -v, prime time). MTV:n kanavat ovat syys-lokakuussa tavoittaneet viikoittain keskimäärin huimat yli 4,2 miljoonaa suomalaista ja on näin ollut tavoittavin tv-yhtiö Suomessa.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 1.9.- 20.10.​​​​​​​

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme