Love Island Suomi rikkoo ennätyksiä Katsomossa

Love Island Suomi on kolmen ensimmäisen viikon aikana saanut MTV Katsomossa jo 3,6 miljoonaa käynnistystä.

Love Island Suomi on hypännyt suoraan tv-ohjelmien raskaaseen sarjaan nyt käynnissä olevalla, ensimmäisellä kaudella. Online-katselussa tämä rakkausreality on noussut kestosuosikki Salatut elämät -sarjan rinnalle.

Love Island Suomi on saanut MTV Katsomossa jo 3,6 miljoonaa käynnistystä.

Ohjelman ovat löytäneet nuoret katsojat

Love Island Suomi ohjelmassa korostuu online-katselu. Esimerkiksi 15-24-vuotiaiden naisten katselusta puolet on eri päätelaitteilla MTV Katsomon tai C Moren kautta tapahtuvaa.

Love Island Suomi on formaattina keskustelua herättävä. Kuutena päivänä viikossa esitettävässä ohjelmassa katsojat pääsevät vaikuttamaan tapahtumiin applikaation avulla. Kaiken kaikkiaan Love Island Suomi on koukuttava ilmiö. Applikaatiota on ladattu 24.10. mennessä yli 95 000 kertaa.

Suomiversion imussa Love Island UK on noussut Katsomossa kolmanneksi katsotuimmaksi ohjelmaksi.

Vaikka Love Island Suomi on kiilannut Salatut elämät -sarjan online-katselun rinnalle, pitää kestosuosikki kirkkaasti ykkössijaa MTV3:n ja MTV Katsomon yhteenlasketussa katselussa*.

Sen lisäksi sarjan suosio kasvaa kohisten myös C More -palvelussa, jossa koko viikon jaksot on katsottavissa ennakkoon.

Lähde: Adobe Analytics 25.9.-11.10.2018 ja Finnpanel TotalTV-raportointi, *eri esityskerrat tv:ssä ja katselu Katsomossa ja C Moressa yhteensä.

PÄIVITETTY 24.10. Katsomon käynnistysluvut ja applikaation latausluvut 24.9.-23.10.

MTV:n ylivoimaisen syksyn lukuja

Syys-lokakuussa 2018 MTV on Suomen kirkkaasti katsotuin tv-yhtiö, lähes 30 % katseluosuudella (10-54 -v, koko vrk). Kaupallinen katseluosuus on ylivoimainen; lähes 44 % (10-54 -v, prime time).

MTV:n kanavat ovat syys-lokakuussa tavoittaneet viikoittain keskimäärin huimat 4,2 miljoonaa suomalaista ja on näin ollut tavoittavin tv-yhtiö Suomessa.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 1.9.-14.10.2018 

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme