SuomiAreena

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään vuosittain heinäkuussa Porissa. SuomiAreenan järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki. MTV esittää SuomiAreenan sisältöjä laajasti MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Osallistumalla SuomiAreenaan yritykset, järjestöt ja muut organisaatiot pääsevät osaksi merkittävää yhteiskunnallista keskustelua, saavat mahdollisuuden laajaan medianäkyvyyteen ja ovat omalla yhteiskunnallisella viestillään mukana vuoden parhaassa verkostoitumispaikassa. 

Haku oman SuomiAreena-tilaisuuden järjestäjäksi on käynnissä aina tapahtumaa edeltävän vuoden touko-elokuussa www.suomiareena.fi-sivulla. SuomiAreenan yrityspaikkoja, kumppanuustilaisuuksia ja muita kumppanuusmahdollisuuksia voi tiedustella läpi vuoden MTV:n SuomiAreena-tiimiltä.


SuomiAreena Goes -tapahtumat

SuomiAreena Goes -tapahtuma on oivallinen tapa nostaa organisaation yhteiskunnallista merkittävyyttä ja näkyvyyttä. SuomiAreena Goes -tapahtuma on MTV:n tuottama ja käsikirjoittama, 1–2 tunnin korkeatasoinen keskustelutilaisuus, jossa on puhujia yhteiskunnan eri aloilta ja valtakunnan huipulta. Tilaisuuden juontaa tv:stä tuttu MTV:n journalisti, ja se striimataan livenä joko mtv-palvelussa tai asiakkaan omissa kanavissa. Tapahtumasta saa tallenteen omaan käyttöönsä ja tarvittaessa myös esimerkiksi editoitua klippimateriaalia keskustelun huippuhetkistä. SuomiAreena Goes näkyy ja kuuluu laajasti SuomiAreenan nettisivuilla ja some-kanavissa.

SuomiAreena Goes -tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Keskustelutilaisuuden voi liittää osaksi jo olemassa olevaa tapahtumaa tai koko tapahtuma voidaan toteuttaa alusta loppuun MTV:n toimesta. SuomiAreena Goes -tilaisuuksia on toteutettu mm. messujen, vuotuisten yritystapahtumien, kilpailujen finaalipäivien ja yksittäisten teematapahtumien yhteydessä.

SuomiAreena Goes -tilaisuuksissa ovat olleet keskustelemassa mm. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, toimittaja Riku Rantala, kansanedustajat Antti Kaikkonen (kesk.) ja Ville Niinistö (vihr.), ministeri Elisabeth Rehn, vaatesuunnittelija Paola Suhonen sekä asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Ota yhteyttä

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme