Uusi palvelu toi rakentamiseen ja remontointiin kysyntää

Tavoite: Lanseerata uusi verkkopalvelu Urakoitsijat.fi kuluttajille ja rakennus- sekä remontointialan yrittäjille Kainuussa. Herättää kiinnostusta ja uskottavuutta palvelua kohtaan.


Mitä tehtiin: Paikallinen tv-kampanja MTV3-kanavalla Kainuussa heinäkuussa 2014.

Tulokset: Urakoitsijat.fi sivustolle saatiin yli 350 eri kävijää. Sivustolla kävijät jättivät useita tarjouspyyntöjä ja sopimuksia saatiin aikaan.

”Toimme kuluttajille kattavan remontointi- ja rakennusalan verkoston Urakoitsijat.fi -verkkopalveluun. Televisiossa saimme uudelle palvelullemme näyttävän alun ja herätettyä uinuvatkin remonttitarpeet.” -Toimitusjohtaja Camilla Maunu, Suomen Urakoitsijat Oy

Case kokonaisuudessaan esiteltynä alla:

****************************************************

Suomen Urakoitsijat Oy on viime kesänä perustettu yritys, jonka palvelu Urakoitsijat.fi lanseerattiin sen ensimmäisellä toiminta-alueella Kainuussa.

Urakoitsijat.fi on kodin remontoijille ja rakentajille tehty palvelu, jossa remontin teetättäjät kohtaavat remontin tekijät. Verkkopalvelussa voi yhdellä lomakkeella pyytää tarjouspyynnöt alan tarjoajilta oman kodin kunnostus tai rakennustarpeisiin.

”Tarjoamme rakentajille ja remontoijille täysin uudenlaista palvelua, vastaavaa ei Kainuun alueella ole saatavilla."

"Suurin haasteemme ihan uutena yrittäjänä ja palveluntarjoajana oli saada palvelullemme laaja verkosto ja uskottavuutta yrityksellemme."

"Halusimme herättää markkinoinnilla laajasti kiinnostusta ohjaamalla tv-mainoksellamme kuluttajia tutustumaan palveluumme ja jättämään tarjouspyyntöjä”, toteaa Camilla.

Urakoitsijat.fi sivustoilla heti alkuun yli 350 kävijää

”Toteutimme viiden sekunnin tv-mainoksen, jota ajoimme MTV3-kanavalla Kainuun alueella lähes neljän viikon ajan. Televisio oli lanseerauksemme päämedia.”

”Avauskampanjamme toimi erittäin hyvin. Saimme verkkopalveluun, Urakoitsijat.fi, yli 350 eri kävijää."

"Jo heti kampanjan alussa, kolmen päivän sisällä, sivustolle tuli yli 100 kävijää. Saimme oikein mukavasti palvelun kautta sisään myös tarjouspyyntöjä ja niiden pohjalta rakentajat ja rakennuttajat ovat jo löytäneet toisensa ja sopimuksia on syntynyt."

Myös rakennuttajat ovat antaneet runsaasti kiitosta palvelustamme, jolle on selvästikin kysyntää.”

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme