Sinikaarre herättelee alusvaatteiden ostokipinää liikkuvalla kuvalla

Tavoite: Herättää ostotarvetta ja kasvattaa alusvaatemyyntiä. Tehdä lisämyyntiä verkkokaupan puolella.

Mitä tehtiin?: TV-mainontaa paikallisesti MTV3-kanavalla Oulun alueella. Valtakunnallista kampanjointia AVA:lla.

Tulokset: Sinikaarteen asiakasmäärät ovat kasvaneet. Verkkokaupan myynti kolminkertaistui kesällä 2014.

"Alusvaatteiden ostokiinnostuksen herättelemiseen televisio on meille toimiva media. Olemme saaneet sitä kautta kasvatettua myös verkkokaupan myyntiä." - Toimitusjohtaja Sinikka Hotakainen, Sinikaarre Oy

Case kokonaisuudessaan esiteltynä alla:

****************************************************

Sinikaarre on naisten alusvaateliike Oulussa, jolla on myös kattava alusvaatteiden verkkokauppa.

”TV-näkyvyyden myötä olemme saaneet uusia ja useammin asioivia asiakkaita liikkeeseemme sekä tehtyä lisämyyntiä verkkokaupan puolella.”

”Nopea reagointi markkinoiden muutokseen on meille tärkeää, siksi myös markkinoinnin suunnittelumme on liukuvaa. Jos mediamix ei toimi, terästämme sitä yhdistelmällä joka toimii. Paikallisen tv-mainonnan lisäksi olemme ottaneet mediavalikkoon nyt myös valtakunnallisen AVAn, jolla tavoitamme kustannustehokkaasti naiskohderyhmiä.”

”Laadukkaiden alusasujen myynti verkossa on haasteellista. Televisiossa saamme viestillemme laajemmin näkyvyyttä. Olemme aktivoineet verkkokauppaa tv-mainonnalla vuodesta 2012 lähtien, aluksi paikallisella tv-mainonnalla MTV3-kanavalla, hyödyntäneet myös netti-tv-mainontaa MTV Katsomossa. Tänä vuonna olemme mainostaneet verkkokauppaamme AVAlla.”

”Yhteistyö MTV:n kanssa on ollut liiketoimintaamme edistävää. Esimerkiksi verkkokaupan myynti kolminkertaistui AVA:n kesäkampanjan aikana verrattuna samaan aikaa edellisenä vuotena. TV-kampanjoinnin vaikutukset näkyvät myös liikkeemme asiakasvirroissa.”

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme