Lehtikuningas.fi tähtää markkinajohtajaksi MTV3:n avulla

Kasvuvaiheessa oleva lehtien verkkojälleenmyyjä Mediafy Magazines Oy saavuttaa lähes 100 % myynnistänsä markkinoimalla tv:ssä ja muissa sähköisissä medioissa. Yrityksen Lehtikuningas.fi-sivuston kampanjointi on jatkunut MTV3:lla palvelun lanseerausvaiheesta eli vuodesta 2010 lähtien.

Lehtikuningas.fi

Lehtikuningas.fi-sivusto myy verkossa kaikkien Suomen suurimpien kustantajien lehtiä. Lisäksi valikoimasta löytyy paljon pienkustantajien lehtiä, ammattilehtiä sekä kansainvälisiä julkaisuja. Lehtikuningas.fi:n omistaa Mediafy Magazines Oy, joka on osa Bonnier-konsernia. Toimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa, ja yritys toimittaa yli 500 000 lehtitilausta Pohjoismaihin vuodessa.

"Kilpailutilanne on Suomessa tiukka, ja verkkopuolen toimijoita on useita. Tavoitteenamme on nousta toimialalla markkinakakkosesta markkinajohtajaksi lähitulevaisuudessa. Kohderyhmänämme ovat kaikki lehtiä lukevat suomalaiset", kertoo Mediafy Magazines Oy:n maajohtaja Mervi Strengell.

Markkinoinnissa päämediana televisio

Lehtikuningas.fi käyttää markkinoinnissaan päämediana tv:tä. MTV3:n kanssa toteutetaan viidestä kuuteen kampanjaa vuodessa. Kampanjoissa tukena käytetään sähköposti- ja hakukonemarkkinointia, display-mainontaa sekä sosiaalisia medioita. Yhteystyötä tehdään muun muassa blogaajien kanssa.

"Markkinoinnin tavoitteena on vahvistaa yrityksen myyntiä sekä tunnettuutta ja tukea tavoitettamme eli nousua markkinajohtajaksi. Tv ja sähköiset mediat ovat yrityksen tärkeimmät markkinointikanavat, joiden avulla saavutamme lähes 100 % myynnistä", Strengell kertoo.

Tunnettuus vahvistuu koko ajan

Lehtikuningas.fi-sivuston kävijämäärät ovat jatkuvasti nousussa, ja tv-kampanjoiden aikana kävijäpiikki on selkeästi nähtävillä.

"Erillistä markkinatutkimusta brändimielikuvasta ei ole vielä tehty, mutta myynnin ja sivuston kävijämäärän kasvu indikoi tunnettuuden jatkuvaa kasvamista. Erityisesti tv-mainonta sekä tukevat markkinointitoimenpiteet vahvistavat tunnettuutta jatkuvasti", taustoittaa Strengell.

"Yhteistyö on ollut myös hauskaa!"

Maajohtaja Mervi Strengell on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön MTV3:n kanssa: "Yhteistyö MTV3:n kanssa on toiminut moitteetta ensimmäisestä päivästä alkaen. Kampanjat on toteutettu suunnitelmien mukaan, ja tulokset ovat olleet todella hyviä. Mielestäni asiakkaan tarpeet otetaan huomioon hyvin ja reagointiaika on lyhyt. Lisäksi yhteistyö on ollut myös hauskaa! Vaikka bisnes on aina pääosassa, ihmistä ei ole unohdettu. Tulemme myös jatkossa tekemään tiivistä yhteistyötä MTV3:n kanssa."

Lue lisää

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme