Kuopion Tapetti ja Väri

Kuopion Tapetti ja Väri on kuopiolainen perheyritys ja pintamateriaalien erikoisliike, joka panostaa asiakaspalveluun.

Yrityksen tavoitteena oli lähteä kasvattamaan tunnettuutta ja myyntiä Pohjois-Savon markkina-alueella kilpailulla toimialalla.

"Yksityispuolen asiakkaat, etenkin 25-54-vuotiaat, on meille tärkeä kohderyhmä. TV-mainonnalla saamme puhuteltua kuluttajien lisäksi myös alan ammattilaisia," toteaa Mika.

"Haluamme tehdä markkinointia, joka muistuttaa olemassa-olostamme säännöllisesti. Tämän vuoksi olemme tehneet paikallista tv-mainontaamme MTV3-kanavalla koko kevään 2014. Imagollisen mainonnan rinnalla teemme taktista tarjousmainontaa."

Yhteistyössä on voimaa

"Olemme erittäin tyytyväisiä mainontamme tuloksiin. Yhteistyö MTV:n kanssa on ollut helppoa ja menestyksellistä. Kampanjoinnin ansiosta yrityksemme tunnettuus on kasvanut reilusti ja yksityispuolen myynti noussut noin 20%. Myös yrityksemme uskottavuus ja brändimielikuva ovat parantuneet asiakkaidemme keskuudessa. Jatkamme varmasti yhteistyötä MTV:n kanssa myös loppuvuonna.”

"Yhteistyökumppanimme mainonnassa ja mainostuotannoissa on Mainostoimisto Sinari, jonka toimintaan olemme myös olleet erittäin tyytyväisiä", toteaa Mika lopuksi.


Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme