Tavoita kohderyhmäsi

MTV tarjoaa sähköisten medioiden kiinnostavimmat brändit ja parhaat sisällöt. Mediavalinnat räätälöidään aina kampanjan tavoitteiden ja kohderyhmän mukaan. Kerro tarpeistasi, niin autamme alkuun!

Päättäjät

Päättäjät

Suomalaiset päättäjät ja yrittäjät seuraavat uutisia, urheilua ja puheenaiheita MTV3-kanavalta, MTVuutiset.fistä sekä MTV Uutiset LIve -digikanavastamme. 

Päättäjille kohdistettu kampanjaratkaisu - kysy meiltä lisää!

Nuoret aikuiset

Nuoret aikuiset

Kanavistamme erityisesti Sub ja mtv-palvelu tavoittavat bränditietoiset ja sosiaalisessa mediassa aktiiviset nuoret aikuiset. 

Tavoita nuoret aikuiset - kysy meiltä lisää!

Tuloksellisen_markkinoinnin_kulmakivet_2

Seniorit

Yli 60-vuotiaita tavoitetaan MTV3:n viihde- ja ajankohtaisohjelmien äärestä. MTVuutiset.fin puolella etenkin uutiset ja sää korostuvat myös vanhemman väestön keskuudessa.

Senioreille kohdistettu kampanja - kysy meiltä lisää!

Paikkakuntai asiakkaat

Paikkakuntasi asiakkaat

Alueellisen mainonnan mahdollisuudet aukevat MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja MTVuutiset.fissä. Erottaudu omalla tienoollasi ja tee vaikutus liikkuvan kuvan ratkaisuilla!

Tarkemmat kohderyhmät

Vielä tarkemmat kohderyhmät?

MTVuutiset.fissä ja mtv-palvelussa mainonta voidaan kohdistaa mm. iän, sukupuolen ja asuinpaikan lisäksi myös kävijän kiinnostusalueiden mukaan. Sisältöyhteystyö verkossa tai tv-ohjelmissamme tuo viestisi kohdennetusti ja elämyksellisesti haluamallesi kohderyhmälle.

Kerro meille kohderyhmäsi ja tavoitteesi, niin räätälöidään yhdessä sopiva kampanja!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme