Tavoita kohderyhmäsi

MTV tarjoaa sähköisten medioiden kiinnostavimmat brändit ja parhaat sisällöt. Mediavalinnat räätälöidään aina kampanjan tavoitteiden ja kohderyhmän mukaan. Kerro tarpeistasi, niin autamme alkuun!

Päättäjät

Päättäjät

Suomalaiset päättäjät ja yrittäjät seuraavat uutisia, urheilua ja puheenaiheita MTV3-kanavalta ja uutispäivän käänteitä MTV.fistä. Mobiili- ja tablettikäyttö korostuu myös.

Päättäjille kohdistettu kampanjaratkaisu - kysy meiltä lisää!

Nuoret aikuiset

Nuoret aikuiset

TV-kanavistamme erityisesti Sub tavoittaa bränditietoiset ja sosiaalisessa mediassa aktiiviset nuoret aikuiset. Kampanjoimalla mobiilissa tai MTV Katsomossa ovat huomioarvot taatut.

Tavoita nuoret aikuiset - kysy meiltä lisää!

Tuloksellisen_markkinoinnin_kulmakivet_2

Seniorit

Yli 60-vuotiaita tavoitetaan MTV3:n viihde- ja ajankohtaisohjelmien äärestä. MTV.fin puolella etenkin uutiset ja sää korostuvat myös vanhemman väestön keskuudessa.

Senioreille kohdistettu kampanja - kysy meiltä lisää!

Paikkakuntai asiakkaat

Paikkakuntasi asiakkaat

Alueellisen mainonnan mahdollisuudet aukevat MTV3-kanavalla, MTV.fissä, MTV Katsomossa sekä mobiilissa. Erottaudu omalla tienoollasi sähköisellä markkinoinnilla!

Tarkemmat kohderyhmät

Vielä tarkemmat kohderyhmät?

MTV.fissä mainonta voidaan kohdistaa iän, sukupuolen ja asuinpaikan lisäksi myös kävijän kiinnostusalueiden mukaan. Sisältöyhteystyö verkossa tai tv-ohjelmissamme tuo viestisi kohdennetusti ja elämyksellisesti haluamallesi kohderyhmälle.

Kerro meille kohderyhmäsi ja tavoitteesi, niin räätälöidään yhdessä sopiva kampanja!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme