Mainosta Uudenmaan alueella

Tee kauppaa maan seuratuimpien ilmiöiden yhteydessä! MTV tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja tehdä tuloksellista mainontaa myös paikallisesti. Aluemainonnassa voit hyödyntää MTV3-kanavaa, MTVuutiset.fi-verkkosivustoa ja mobiilia sekä mtv-palvelua. 

Uudenmaan alueella asuu yli 1,4 miljoonaa yli 10-vuotiasta asukasta. Tavoita heidät MTV:n medioilla paikallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.


Lataa alla olevalla lomakkeella paikallisen mainonnan tietopaketti vuodelle 2018 ja saat kootusti lisätietoa MTV:n aluemainonnan ratkaisuista: 

Lataa paikallisen mainonnan ABC

Miksi kokeilla paikallista tv-mainontaa? 

Televisio on ylivoimainen kiinnostuksen herättäjä ja kustannustehokas media kohderyhmäsi tavoittamiseen.

Paikallinen TV-mainonta on tehokkaampaa kuin printtimainonta. Sen avulla saat tuplasti suuremman huomioarvon ja moninkertaisen määrän kontakteja. Samalla rahalla.

Miksi kokeilla paikallista verkkomainontaa?

Verkkomainonnalla syvennät suhdetta kohderyhmääsi ja helpotat ostamista. Mainostamalla MTVuutiset.fissä, mtv-palvelussa tai mobiilissa saat viestisi läpi tehokkaasti. MTV:n verkkopalveluissa mainonta kohdistetaan MTV3-kanavan näkyvyysalueiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


MTV Uusimaan aluemyynti

Jarno Laitinen uusi
Jarno Laitinen
asiakkuuspäällikkö
puh. 040 554 3630
jarno.laitinen@mtv.fi


Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme