Mainosta Pirkanmaan alueella

Tee kauppaa maan seuratuimpien ilmiöiden yhteydessä! MTV tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja tehdä tuloksellista mainontaa myös paikallisesti. Aluemainonnassa voit hyödyntää MTV3-kanavaa, MTVuutiset.fi-verkkosivustoa ja mobiilia sekä mtv-palvelua.

Pirkanmaa on Suomen toiseksi suurin näkyvyysalue. Alueella on 480 000 yli 10-vuotiasta asukasta. Tavoita heidät MTV:n medioilla paikallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.


Lataa alla olevalla lomakkeella paikallisen mainonnan tietopaketti vuodelle 2018 ja saat kootusti lisätietoa MTV:n aluemainonnan ratkaisuista: 

Lataa paikallisen mainonnan ABC

Miksi kokeilla paikallista tv-mainontaa? 

Televisio on ylivoimainen kiinnostuksen herättäjä ja kustannustehokas media kohderyhmäsi tavoittamiseen.

Paikallinen tv-mainonta on tehokkaampaa kuin printtimainonta. Sen avulla saat tuplasti suuremman huomioarvon ja moninkertaisen määrän kontakteja. Samalla rahalla.

Miksi kokeilla paikallista verkkomainontaa?

Verkkomainonnalla syvennät suhdetta kohderyhmääsi ja helpotat ostamista. Mainostamalla MTVuutiset.fissä, mtv-palvelussa tai mobiilissa saat viestisi läpi tehokkaasti. MTV:n verkkopalveluissa mainonta kohdistetaan MTV3-kanavan näkyvyysalueiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


MTV Pirkanmaan aluemyynti
 

Irene Eweiss uusi
Irene Eweiss
asiakkuusryhmän päällikkö, Länsi-Suomi
puh. 040 707 0171
irene.eweiss@mtv.fiIlmari Aalto uusi
Ilmari Aalto
asiakkuuspäällikkö, Pirkanmaa
puh. 050 555 2000
ilmari.aalto@mtv.fiNina Oikarinen uusi
Nina Oikarinen
asiakkuuspäälliikkö, Pirkanmaa
puh. 050 4071 000
nina.oikarinen@mtv.fi


MTV Oy
Kalevantie 2
33100 Tampere

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme