Mainosta Pohjois-Savon alueella

Tee kauppaa maan seuratuimpien ilmiöiden yhteydessä! MTV tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja tehdä tuloksellista mainontaa myös paikallisesti. Aluemainonnassa voit hyödyntää MTV3-kanavaa, MTVuutiset.fi-verkkosivustoa ja mobiilia sekä mtv-palvelua. 

Pohjois-Savon alueella on 250 000 yli 10-vuotiasta asukasta. Tavoita heidät MTV:n medioilla paikallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.


Lataa alla olevalla lomakkeella paikallisen mainonnan tietopaketti vuodelle 2018 ja saat kootusti lisätietoa MTV:n aluemainonnan ratkaisuista: 

Lataa paikallisen mainonnan ABC

Miksi kokeilla paikallista tv-mainontaa?

Televisio on ylivoimainen kiinnostuksen herättäjä ja kustannustehokas media kohderyhmäsi tavoittamiseen.

Paikallinen tv-mainonta on tehokkaampaa kuin printtimainonta. Sen avulla saat tuplasti suuremman huomioarvon ja moninkertaisen määrän kontakteja. Samalla rahalla.

Miksi kokeilla paikallista verkkomainontaa?

Verkkomainonnalla syvennät suhdetta kohderyhmääsi ja helpotat ostamista. Mainostamalla MTVuutiset.fissä, mtv-palvelussa tai mobiilissa saat viestisi läpi tehokkaasti. MTV:n verkkopalveluissa mainonta kohdistetaan MTV3-kanavan näkyvyysalueiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


MTV Pohjois-Savon aluemyynti

​​​​​​​

Päivi Vienola
Päivi Vienola
asiakkuuspäällikkö, Pohjois-Savo
puh. 050 411 9723
paivi.vienola@mtv.fiSami Saarelainen
Sami Saarelainen
asiakkuusryhmän päällikkö, Itä-Suomi
puh. 050 911 1227
sami.saarelainen@mtv.fiKäyntiosoite:
MTV Oy
Microkatu 1, M-rak.
70210 Kuopio

Postiosoite:
MTV Oy
PL 1199
70211 KUOPIO

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme