Paikallisella mainonnalla tavoitat tehokkaasti

Mainosviestisi herää henkiin MTV:n paikallisella tv- ja verkkomainonnalla. Lue, miksi paikallinen sähköinen mainonta kannattaa ja kysy meiltä lisää!


Herätä viestisi henkiin

Televisiomainoksen liikkuva kuva ja ääni herättävät viestisi eloon ja saat viestillesi korkeammat huomioarvot. Nettimainonnalla taas aktivoit ihmisiä suoraan sivuillesi tai verkkokauppaan.

Tv-mainonnalla on parhaimmat mahdollisuudet tavoittaa kohderyhmäsi tehokkaasti, myös nuoret. 

Liikkuva kuva on myös vaikuttavin kerrontatapa. Useat eri ihmisten havaitsemiseen ja muistamiseen liittyvät tutkimukset ovat osoittaneet, että liikkuva kuva kiinnittää parhaiten ihmisen huomion ja jää siten parhaiten mieleen.

"Ei ole sellaista suomalaista, jota sisältömme ei tavoittaisi"

Suomalaiset viettävät MTV:n medioiden ja palveluiden parissa noin 1 h 15 min päivässä* ja kokevat MTV:n läheisempänä mediana**.

Tarjoamme MTV:llä käyttöösi Suomen suurimman mediaperheen, joka on myös Suomen paikallisin sähköinen media. MTV:n avulla saat viestisi kohdennettua omalle alueellesi - niin television kuin verkon kautta.

*(Lähde: Finnpanel TV-mittari ja KRT, Comscore DAX)

**(Lähde: TNS Gallup)

Mainostaminen MTV:n medioissa on edullisempaa kuin arvasitkaan

Paikallisella tv-mainoksella tavoitat moninkertaisen määrän kontakteja verrattuna ilmoitukseen paikallisessa sanomalehdessä.* Tv-mainonnan vaikutusaika on myös pidempi, ja yhden sanomalehti-ilmoituksen hinnalla saat viikon tai kahden näkyvyyden kampanjallesi MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

*Vertailu perustuu julkisiin mediahinnastoihin, jossa on verrattu lehden kokosivun ilmoituksen bruttohintaa tv-kampanjan bruttohintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MTV:n aluemyynnin asiakkuuspäälliköiltä voit kysyä lisää paikallisesta ja valtakunnallisesta mainostamisesta: Ota yhteyttä tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme