Tehoviikolla tuloksia!

MTV:n Tehoviikoilla tavoitat kohderyhmäsi korkeilla huomioarvoilla ja erottuvasti. Subin ja AVAn kanavailmeet voi ottaa haltuun viikoksi, MTV3-kanavalla kampanjan kesto on aina räätälöitävissä.

Kampanja näkyy kanavan oleellisimmissa elementeissä jatkuu-tunnuksien ja ohjelmatietojen yhteydessä. Tehoviikon materiaalin tuotanto kokonaisuudessaan sisältyy hintaan. Mainostajalla on mahdollisuus hyödyntää samaa materiaalia kaikilla kanavilla (AVA, Sub, MTV3).

Haluatko kuulla lisää MTV:n Tehoviikko-ratkaisuista?

AVAn Tehoviikko - inspiroi naiskohderyhmää

AVAn Tehoviikko on paras valinta kun halutaan tavoittaa naiskohderyhmä inspiroivassa mediaympäristössä. Tehoviikko sopii mainostajille, jotka haluavat inspiroida kohderyhmää heille tärkeissä hetkissä.

AVAn Tehoviikon näkyvyys jatkuu-tunnuksissa:

Katso esimerkkivideo:

AVAn Tehoviikon näkyvyys ohjelmamenuissa:

Katso esimerkkivideo:

Subin Tehoviikko - aktivoi bränditietoisia

Osallista, yllätä, yhdistä viikossa! Subin Tehoviikko on nimensä mukaan tehokas, aktivoiva ja tutkitusti toimiva viikkokokonaisuus Subin kohderyhmälle, joka kokeilee ja aktivoituu mainonnasta.

Subin Tehoviikon näkyvyys jatkuu-tunnisteissa:

Katso esimerkkivideo:

Subin Tehoviikon näkyvyys ohjelmamenuissa:

Katso esimerkkivideo:

MTV3-kanavan Tehonäkyvyys - tavoita tehokkaasti

MTV3:n Tehonäkyvyydellä mainostaja ottaa MTV3:n kanavailmeen haltuun halutuksi ajaksi kerrallaan. Tuote räätälöidään elementtiensä puolesta aina asiakkaan tarpeen mukaisesti, esimerkiksi kaupallisesti tärkeille päiville.

MTV3:n Tehonäkyvyys on oikea valinta, kun haluat tavoittaa tehokkaasti laajan kohderyhmän laadukkaassa ohjelmaympäristössä.

Tehonäkyvyys sopii mainostajille, joille tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus, luotettavuus, laadukas mediaympäristö, ja jotka haluavat olla mukana elämyksissä, jotka tuovat suomalaiset yhteen.

MTV3 Tehonäkyvyys jatkuu-tunnisteissa:

Katso esimerkkivideo:

MTV3 Tehonäkyvyys ohjelmamenuissa:

Katso esimerkkivideo:

Haluatko kuulla lisää Tehoviikko-näkyvyydestä ja sen mahdollisuuksista?

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme