Videomainonnassa tapahtuu nyt paljon: MTV:n uudet tuotteet ja kehityshankkeet

Videomainonnan kehityspäällikkö Ulla Hagelberg käy läpi, minkälaisia uusia tuotteita MTV:n videomainonnan saralla kehitetään juuri nyt. 

Uudet videotuotteet ja kirjautumisdata kiinnostavat mainostajia

Katsomon uusi käyttöliittymä ja vahvat sisällöt ovat kasvattaneet sekä videokäynnistysten että uusien Katsomo-käyttäjien määrää. Syksyllä lanseeratut uudet videotuotteet (MTV Premium, MTV Short ja MTV Reach) ovat lähteneet hyvin lentoon.

Myös vahvaan käyttäjien kirjautumisdataan perustuva demografiakohdennus kiinnostaa mainostajia.

Kohdista videokampanja myös postinumerolle

Helmikuun alusta lähtien Katsomossa on ollut mahdollista kohdentaa kampanja ikä- ja sukupuolikohdennuksen lisäksi myös käyttäjän asuinpaikkatiedon (postinumero) mukaan.

Postinumerokohdennus tuo uutta tarkkuutta mm. aluekampanjoille olemassa olevan IP-kohdennuksen rinnalla.

Askel lähemmäksi ”Addressable-TV” -maailmaa

Seuraavaksi tavoitteenamme on saada SmartTV:t demografia-kohdennettavien laitteiden piiriin. Katsomon profiilidataan perustuva kohdennettavuus kattaa silloin yli 95 % päätelaitteista.

Tämä on askel lähemmäs ns. ”addressable TV” -maailmaa, jossa kohdistettu videomainonta näkyy isoilla TV-ruuduilla.

Ohjelmallisen videon ostaminen kasvaa

Vuoden alusta ohjelmallinen ostaminen on nostettu vahvasti osaksi tuotestrategiaamme. Ohjelmallinen ostaminen kattaa jo suuren osan käynnistyksistä, kun sen piirissä ovat päätelaitteista desktop sekä iOS ja Android -sovellukset.

Olemme panostaneet ohjelmallisen ostaminen tekniseen toimivuuteen ja laatuun myös uusilla SSP valinnoilla voidaksemme palvella ostajiamme paremmin.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme