Tavoita suomalaiset MTV Videoverkostolla

MTV Videoverkostossa tavoitat yli miljoona suomalaista kotimaisissa mediaympäristöissä ja aina laadukkaiden sisältöjen yhteydessä. 

MTV Videoverkostossa on mukana kymmeniä sivustoja seuraavilta kotimaisilta mediayhtiöiltä: Aller, A-lehdet, City Digital, Bauer, Kaleva, Keskisuomalainen, Mediatalo ESA, MoonTV, MSN, MTV, Popmedia ja Teknavi.

Merkittävimmät sivustot videoinventaarin lähteenä ovat MTV Katsomo, MTV.fi, MSN, Tuulilasi, Meidän koti, Keskisuomalainen, Savon Sanomat, Kaleva, Etelä-Suomen Sanomat ja Seiska.

Videokampanjan ostaminen on helppoa! 

Videokampanjan ostaminen on helppoa ja hoituu esimerkiksi MTV medianmyynnin kautta, tai jos toimit mediatoimistossa, videomainonnan ostamistyökalun Diven avulla tai ohjelmallisella ostamisella. Saat kampanjallesi ”yhdeltä luukulta" laajan yleisön, ja voit kohdentaa viestisi kävijän sijainnin mukaan.

Klikataan tarinasi liikkeelle!

Kampanja MTV Videoverkostossa?


Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme