Jääkiekon MM-kisat 2019 − ja Suomen katsotuimmat mainoskatkot nähdään MTV:n kanavilla

Jääkiekon MM-kisat 2019 järjestetään 10.-26.5. Slovakiassa. Tuttuun tapaan C More on MM-kiekon koti. MTV3-kanavalla nähdään kaikki Leijonien pelit ja ratkaisuottelut.

Leijonien pelit ja ratkaisuottelut MTV3:lla − ja Suomen katsotuimmat mainoskatkot

MTV3-kanava elää vahvasti mukana MM-kisoissa. Maikkarilla nähdään 12 suoraa ottelua: kaikki Leijonien alkulohkon kamppailut, yksi puolivälierä, välierät ja mitaliottelut. MTV3-kanavan otteluissa pääselostajana on Mika Saukkonen. Ruotsinkielinen selostus MTV3-kanavan otteluissa toteutetaan yhteistyössä Hufvudstadsbladetin kanssa – selostuksista vastaa Niclas Lönnqvist.

Viime vuonna Suomen katsotuimmat mainoskatkot nähtiin MTV3:lla Leijonien otteluiden katkoilla. Parhaimmillaan mainoskatkolta tavoitettiin lähes 1,5 miljoonaa suomalaista. (Lähde: Finnpanel OY, TV-mittaritutkimus, 4+ -vuotiaat, 2018)

C More on MM-kiekon koti

C Moren suoratoistopalvelu cmore.fi tarjoaa kaikki ottelut ja lisäsisällöt – ajasta ja paikasta riippumatta. C Moren kattavat studiolähetykset, MM-uutiset, huippuhetket, ottelukoosteet ja kisaraportit pitävät ajan tasalla ja viihdyttävät läpi 2,5 viikkoisen turnauksen. TV:ssä MM-kiekon pääkanava on C More Sport 1, joka tarjoaa MM-ohjelmaa lähes ympäri vuorokauden. C More Sport 2 esittää valtaosan samaan aikaan pelattavista otteluista.

C Moren pääselostaja on Antero Mertaranta. Selostustiimissä ovat mukana myös Mika Saukkonen, Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Mikko Mannonen. Studiota isännöivät Teemu Niikko ja Tomi Tuominen

MTVuutiset.fi hereillä aamusta yöhön

Verkossa MTVuutiset.fi seuraa MM-kisojen tapahtumia tiiviisti lähes ympäri vuorokauden. Kaikki uutiset, tulosseuranta, huippuhetket, tunnelmat ja taustat löytyvät täältä. MTV Uutiset LIVE seuraa myös tiiviisti kisatapahtumia läpi turnauksen. MTV.fistä on katsottavissa myös kaikki kisojen huippuhetket ja parhaat palat.

Leijonaselostukset Radio Cityssä ja Novalla

Radio City ja Radio Nova välittävät otteluselostukset kaikista Leijonien otteluista. City välittää myös finaalin, riippumatta onko Leijonat vielä turnauksen huipennuksessa mukana. Radiossa selostuksista vastaa J-P Jalo. Asiantuntijoina vuorottelevat Hannu Jortikka ja Veli-Pekka Kautonen.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme