MTV:n tarjoamat tuotteet ja ratkaisut

MTV tarjoaa sähköisten medioiden kiinnostavimmat brändit ja parhaat sisällöt kohderyhmäsi tavoittamiseen. Lue lisää, mitä eri mahdollisuuksia MTV tarjoaa markkinointiin. Ota yhteyttä mediamyyntiimme ja räätälöidään yhdessä sopiva kampanja! 

Tehokkaat monimediaratkaisut

Tehokkaat monimediaratkaisut

Kuluttajien mediakulutus on monikanavaista. Monimediakampanjalla MTV:llä varmistat, että kuluttaja kohdataan oikeaan aikaan oikealla viestillä oikeassa kanavassa. Lue lisää tai kysy meiltä ratkaisuista!

Kasvata tunnettuutta TV-mainonnalla

Kasvata tunnettuutta TV-mainonnalla

TV-mainonnalla kasvatat tunnettuutta ja kiinnostusta. Katkomainonnan lisäksi tavoitat kohderyhmäsi sisältö- ja ohjelmayhteistyöllä tai huomioarvoja kasvattavilla erikoisratkaisuilla. Lue lisää tai kysy meiltä tehokkaita tv-ratkaisuja.


Profiloivaa videomainontaa Katsomossa

Profiloivaa videomainontaa mtv:ssä

mtv-palvelu on vahvasti profiloiva ja aktivoiva mainosalusta, joka mahdollistaa tv-mainonnan tarinankerronnan ja tunnevaikuttamisen digitaalisessa ympäristössä. Lue lisää tai kysy meiltä aktivoivista mtv-ratkaisuista.

Kohdenna_verkossa_3

Mobiilimainonta kuluttajan mukana

Netin käyttö mobiililaitteilla kasvaa koko ajan. Mobiilimainonta tarjoaa kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla tavoitat kuluttajat juuri ennen ostohetkeä. Tutustu mahdollisuuksiin tai kysy meiltä mobiilimainonnan ratkaisuista.

Verkkomainonta ohjaa ostamaan

Verkkomainonta ohjaa ostamaan

MTVuutiset.fi tarjoaa Suomen laadukkaimmat verkkomainonnan kontaktit. Kaksi miljoonaa eri käyttäjää viikossa tavoittavan MTVuutiset.fin ratkaisuvalikko on monipuolinen ja sitä täydentää MTV Videoverkoston kotimaiset mediaympäristöt. Lue lisää tai kysy meiltä verkkomainonnasta tai MTV Videoverkostosta.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme