Mainosaineiston toimitus MTV Oy:n tv-kanaville

TELEVISIOKANAVAT: MTV3, Sub, AVA, C More MAX, C More Sport 1 ja C More Juniori

Mediapalvelun yhteystiedot

MTV Oy Mediapalvelu

puh. 010 300 300
fax 010 300 5319
mediapalvelu@mtv.fi

Aineistojen toimitus

Mainokset on toimitettava Spotgate-palvelun (www.spotgate.fi) kautta arkisin klo 14.00 mennessä siten, että toimituspäivän ja ensiesityspäivän väliin jää yksi työpäivä. Huomioithan poikkeusaikataulut juhlapyhien ym. edellä. MTV Oy ei ota vastuuta mahdollisesta lähetysvirheestä, jos mainosta ei ole toimitettu edellä mainitulla tavalla.

Spotgate-ohjeita

Materiaali

Kuvasuhde 16:9 (anamorfinen)

Tarkemmat tiedot: www.spotgate.fi. Kaseteilla oleville mainoksille digitointipalvelua suorittavat maksua vastaan suomalaiset jälkituotantoyhtiöt.

Esitysohjeiden toimittaminen

Esitysohjeet on aina toimitettava kirjallisina mainoksen numeroa tai SpotgateID:tä käyttäen (SpotgateID:n saa tarvittaessa haettua palvelusta hyvissä ajoin etukäteen).

Esitysohjeet on toimitettava arkisin klo 14.00 mennessä MTV Oy:n mediapalveluun niin, että toimituspäivän ja esityspäivän väliin jää yksi työpäivä. Huomioithan poikkeusaikataulut juhlapyhien ym. edellä.

MTV Oy ei ota vastuuta mahdollisesta lähetysvirheestä, jos esitysohjeita ei ole toimitettu edellä mainitusti.

Lähetysvirheet

MTV Oy:stä johtuvan lähetysvirheen sattuessa hyvityksen tavasta ja määrästä sovitaan erikseen. Hyvitys on enintään vastaava mainosaika tai virheellisesti esitetyn mainoksen laskuttamatta jättäminen. Esitettyä mainosta koskevat huomautukset on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa mainoksen lähettämisestä.

Esitysoikeudet ja vastuuvapaus

Mainostaja vastaa mainosaineiston omistus- ja/ tai käyttöoikeuksien sekä tarvittavien tekijän-, patentti- ym. suojaoikeuksien hankkimisesta. Mainostaja vastaa spotin oikeuksista siten, että spottia voidaan esittää MTV:n televisiokanavilla eri välitystekniikoilla erilaisiin vastaanottimiin välitetyissä samanaikaisissa ja muuttamattomissa TV-lähetyksissä. MTV Oy pidättää itsellään oikeuden ilman korvausvelvollisuutta mainosten esitysaikojen siirtämiseen tai kampanjan keskeyttämiseen, mikäli erityiset syyt sitä vaativat.

TV-mainoksen ensiesityksen jälkeen MTV Oy:llä on oikeus käyttää mainosta esittely-, koulutus- ja tutkimuskoosteissa, mikäli mainostaja ei tätä kirjallisesti kiellä.

TV-mainoksen sisältö

Mainostaja on vastuussa mainonnan sisällöstä. Mainoksissa on noudatettava lakeja, asetuksia, mainonnan kansainvälisiä perussääntöjä sekä kuluttaja-asiamiehen ja muiden viranomaisten määräyksiä. Lääkemainokset tarkastaa ennakkoon Lääketeollisuuden Lääkemainonnan tarkastusvaliokunta co. Lääketeollisuus Ry.

MTV Oy ei vastaa kustannuksista tai seuraamuksista mainostajille, jotka aiheutuvat siitä, että mainos ei täytä annettuja määräyksiä. MTV Oy pidättää itsellään oikeuden ilman korvausvelvollisuutta mainosten esitysaikojen siirtämiseen tai kampanjan keskeyttämiseen, mikäli mainoksen sisältöön liittyvät syyt sitä vaativat.

Lisätietoja: Pauli Jäämies, puh. 010 300 6022, pauli.jaamies@mtv.fi

Tuotteet ja palvelut, joita ei saa mainostaa

  • tupakkavalmisteet
  • vain lääkärin määräyksellä saatavat lääkkeet tai lääkehoidot
  • alkoholi (yli 22 %)

Tuotteet ja palvelut, joiden mainontaa on rajoitettu

  • lasten kannalta haitallinen sisältö (kellonaikarajoitukset)
  • alkoholi (alle 22 %), esitykset sallittu klo 22.00 jälkeen
  • aikuisviihdepalvelut, keskustelu ja - seuranhakulinjat ym.
  • rahapelimainonta


MTV TEKSTIKANAVA

Aineistojen toimitus

Mainosaineistot toimitetaan sähköpostitse:
tuire.tiensuu@rapidomedia.fi

Aineiston (tekstit, väritoiveet ja mahdollinen esimerkki kuva) on oltava perillä 4 työpäivää ennen ilmoituksen julkaisupäivää. Asiakkaan toivoessa suunnittelemme sivut yhteistyössä asiakkaan mainostoimiston kanssa. Tällöin aineisto on toimitettava viimeistään seitsemän (7) työpäivää ennen kampanjan alkua.

Tekniset tiedot

Käytettävissä olevat värit: valkoinen, sininen, punainen, keltainen, vihreä, syaani, magenta ja musta. Kirjaimet: 1 ja 2 rivin korkuinen versaali ja gemena. Ks. MTV3-tekstikanavan sivu 580.

Resoluutio: Teksti 23 riviä x 40 merkkiä, grafiikka 69 x 78 pistettä. Yhden pääsivun yhteydessä voi olla enintään 99 alasivua.

Materiaalien valmistus ym. käytännön asiat:

Tuire Tiensuu, puh. 040 748 1329
tuire.tiensuu@rapidomedia.fi

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme