MTV:n syksy 2019 on huumaava kattaus kotimaista viihdettä ja draamaa

Hei mainostaja, vietä syksy parhaassa seurassa! MTV:n syksy 2019 on viihteen ja draaman huumaa. Tutustu syksyn ohjelmiin ja varmista näkyvyytesi MTV:n TV- ja digikanavissa! 

SEURAAVAKSI ALKAVAT:

Luokkajuhlat

alkaa la 23.11. klo 19.30, MTV3, mtv-palvelu

Luokkajuhlat on ohjelma, jossa koko kansan rakastamat näyttelijät, muusikot, urheilijat ja viihdemaailman tähdet muistelevat ihanan kamalia kouluaikojaan vanhojen koulukavereittensa kanssa. Illan päätteeksi yksi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat. Ruotsissa Klassfesten-ohjelma on ollut menestys. Sitä on nähty TV4:llä jo useampi tuotantokausi, ja siitä on tullut nopeasti supersuosittu ja katsojien rakastama. Julkisuudesta tutut henkilöt koulumuistojen pariin johdattaa Marja Hintikka.


Olet mitä syöt

alkaa ke 4.12. klo 20, MTV3, mtv-palvelu

Olet mitä syöt -sarjan uudella tuotantokaudella hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa nyt 10 tuttua suomalaista kamppailussa epäterveellisiä elämäntapoja vastaan. Hänen valmennettavaksi pääsevät tutut kasvot aikuisviihdeveteraani Henry Saaresta mediapersoona Wallu Valpioon sekä iskelmäkonkari Meiju Suvakseen

 

VIIKONLOPUN HUIPPUVIIHTEET

Huuma

lauantaisin klo 19.30, MTV3, mtv-palvelu

Yllätyksiä, vedätyksiä, tähtiä ja musiikkiesityksiä. Syksyn taatusti yllätyksellisin ohjelma alkaa, kun Brittien isoin viihdeohjelma saapuu Suomeen. Huuma on hengästyttävän nopeatempoinen ja koukuttava koko perheen ohjelma, jossa voi tapahtua ihan mitä vain, missä vain ja kenelle vain. Timanttisen tykityksen juontajina nähdään Roope Salminen, Ernest Lawson ja Jenni Kokander ja heidän miniversionsa.


Tanssii Tähtien Kanssa

sunnuntaisin klo 19.30, MTV3, mtv-palvelu

Elämää suurempaa viihdettä ja tanssin taikaa on jälleen luvassa, kun tunnetut henkilöt heittäytyvät tanssin pyörteisiin Suomen loistavimmassa viihdeohjelmassa. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 12. kauden juontajina jatkavat Vappu Pimiä, Mikko Leppilampi ja Tuija Pehkonen. Tuomaristossa tanssisuorituksia arvioivat tutut Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen.


Tuttu Juttu Show

lauantaisin klo 21 MTV3, mtv-palvelu

Lämminhenkisessä Tuttu Juttu Show'ssa selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa. Hyväntahtoinen parisuhdevisailu tuli suomalaisille televisionkatsojille tutuksi vuosina 1992-2002, jolloin ohjelmaa tehtiin kaiken kaikkiaan 393 jakson verran. Tuntemisleikin juontajina toimivat Timo Koivusalo ja Susanna Laine.


Hitlist

perjantaisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Upouudessa kokoperheen musavisailussa Hitlist tunnistetaan kappaleita ja niiden esittäjiä Shirly Karvisen ja Esko Eerikäisen johdolla. Paras joukkue voi marssia studiosta ulos 10 000 euroa rikkaampana!


UUTUUKSIA ARKIPÄIVIIN 

Rantabaari

alkaa ti 10.9. klo 20, Sub, mtv-palvelu

Suomen suosituin päivittäisdraama Salatut elämät saa kuuman ja kesäisen sisarsarjan kun uutuussarja Rantabaari alkaa syksyllä Subilla. Kolmesti viikossa parhaaseen katseluaikaan esitettävässä draamasarjassa keskiössä ovat nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen. 

Ikisuosikki Salkkarit jatkuu syksyllä uusin jaksoin ja juonenkääntein. Pihlajakadun elämää voi seurata niin C Moressa, MTV3-kanavalla kuin mtv-palvelussakin.


Duudsonit: Päällikkö

alkaa ke 18.9. klo 20, MTV3, mtv-palvelu

Uutuusohjelma Duudsonit: Päällikkö on kestävyyttä, sisua, älyä ja voimaa vaativa kilpailu tavallisille suomalaisille, jotka haluavat haastaa itsensä. 12 kilpailijan lisäksi ohjelmassa ovat mukana kaikki neljä Duudsonia: Jukka, Jarppi, HP ja Jarno. Päällikössä palataan Duudsoneiden omalle ranchille Pohjanmaalle, josta moni jekku on saanut alkunsa. Tässä kisassa ei pärjää juonittelemalla, vaan itsensä ylittämisellä ja positiivisella asenteella.


First Dates Suomi

alkaa to 19.9., klo 20, MTV3, mtv-palvelu

First Dates on ollut valtava menestys maailmalla, ja vihdoin myös Suomessa päästään kurkistamaan, mitä tapahtuu sillä taianomaisella hetkellä, kun kaksi ihmistä tapaa ensimmäistä kertaa ja tutustuu toisiinsa. Aidon, lämminhenkisen ja hauskan ohjelman rakkauden seremoniamestarina ja hovimestarina toimii Jorma Uotinen, jonka tehtävänä on saada deiteille saapuvat rentoutumaan.


Ina <3 Suomi

alkaa ma 7.10. klo 20, Sub, mtv-palvelu

Kuusiosaisessa dokumentaarisessa sarjassa pureudutaan meitä kaikkia suomalaisia koskettaviin, mutta erityisesti nuorta sukupolvea askarruttaviin isoihin teemoihin - systeemin tasolla. Minkä pitää muuttua, että voimme rakastaa tätä maata myös tulevaisuudessa? Toimittaja Ina Mikkola lähtee tutkimaan maassamme vallitsevia sääntöjä, tapoja, uskomuksia, ideoita ja ihmisiä. 


Perttu - tehtävä Kiinassa

tiistaisin klo 20, MTV3, mtv-palvelu

Remonttipiiskurinakin tunnettu Perttu Sirviö tekee uuden aluevaltauksen ja matkustaa Nummelan perukoilta kertarysäyksellä Kiinan Kantoniin, missä järjestetään joka vuosi maailman suurimmat tuonti- ja vientimessut. Jokaisessa jaksossa Perttu saa Suomessa toimeksiannon Kiinaan. Hän etsii suomalaisille uutuustuotteita, joita ei välttämättä myydä vielä missään muualla maailmassa. 


Kunnian päivä

sunnuntaisin klo 20, MTV3, mtv-palvelu

Kuusi huippu-urheilijaa ja menestystarinaa. Mitä pääsy maailman huipulle vaatii? Antero Mertaranta käy läpi urheilijoiden uran tärkeimmän päivän. Paluu areenoille nostattaa muistot pintaan. Kuusiosaisessa Kunnian päivä -sarjassa nähdään Iivo Niskanen, Lauri Markkanen,Petra Olli, Timo Jutila, Eva Walhström ja Matti Suur-Hamari.


UUTIS- JA AJANKOHTAISOHJELMAT

Viiden jälkeen

ma-pe klo 17, MTV3, mtv-palvelu

Syksyllä MTV3-kanavalla aloittaa Suomen ensimmäinen alkuillan ajankohtaisohjelma Viiden jälkeen. Juontajien Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja johdolla analysoidaan yhdessä päivän tärkeimmät puheenaiheet ja niiden merkityksen.


MTV Uutiset LIVE

mtvuutiset.fi, mtv-palvelu

MTV:n uutissisältöjen tavoitteena on vastata entistä paremmin suomalaisten uutistarpeeseen varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Uutisankkurin vetämä MTV Uutiset Live on Suomen johtava digitaalinen uutiskanava, jossa seurataan kotimaan ja maailman tapahtumia reaaliaikaisesti liikkuvan kuvan keinoin. MTV Uutiset Live tarjoaa syksylläkin katsojalle aina tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet päätelaitteesta riippumatta. 


TUTUT SUOSIKIT UUSIN JAKSOIN

Ensitreffit alttarilla

tiistaisin klo 21, AVA, mtv-palvelu

Kaikkein suosituimmassa ja rakastetuimmassa rakkausrealityssä, Ensitreffit Alttarilla -ohjelmassa seurataan kolmea rohkeaa paria, jotka tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla samalla kun sanovat toisilleen "tahdon" sukulaistensa ja ystäviensä läsnäollessa. Asiantuntijat Marianna Stolbow, Elina Tanskanen ja ohjelmaan palaava Kari Kanala ovat valinneet avioituvat parit toisilleen, mutta vasta arki ja yhteinen elämä näyttäää, sopivatko he toisilleen.


Love Island Suomi

ma-la klo 20, mtv-palvelu, Sub

Huippusuosittu Love Island Suomi palaa syksyllä 2019 odotetun, toisen tuotantokauden merkeissä. Sarjan ensimmäinen kausi nousi viime syksynä total-tv-megailmiöksi ja rakkautta etsineet sinkut hurmasivat aitoudellaan. Ohjelman juontaa Shirly Karvinen.


Maajussille morsian

maanantaisin klo 20, MTV3, mtv-palvelu

Löytävätkö maajussit rakkauden? Sitä jännitetään tänäkin syksynä, kun Maajussille morsian -ohjelman 12. tuotantokausi alkaa. Tämänkin kauden maajusseille yhteistä on kaipuu löytää rinnalle elämänkumppani – se yksi ja oikea, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja huolet. Juontajana ja maajussien apuna rakkauden etsinnässä jatkaa Vappu Pimiä.


Yökylässä Maria Veitola

MTV3, mtv-palvelu

Median monitoiminainen Maria Veitola pakkaa jälleen kyläilykassinsa ja suuntaa vieraaksi tunnettujen suomalaisten luo. Yökylässä Maria Veitola -sarjassa suomalaisille tutut julkisuuden henkilöt avaavat kotinsa ja mielenmaisemansa, ja paljastavat niin vieraalleen kuin katsojillekin yllättäviä puolia itsestään. Viidennen kauden isännät julkistetaan syksyllä.


Koko Suomi leipoo

MTV3, mtv-palvelu

Suosittu leivontaohjelma Koko Suomi leipoo palaa viidennen tuotantokauden merkeissä! Taitavat amatöörileipurit kilpalevat jälleen toinen toistaan haastavimmissa leivontatehtävissä. Juontajana jatkaa Anne Kukkohovi. Aiemmilta kausilta tutun Markus Hurskaisen rinnalla uutena tuomarina aloittaa palkittu leipuri-kondiittori Toni Rantala.


Suomen surkein kuski

MTV3, mtv-palvelu

Taas ovat kytkimet kovilla ja kuskit kauhistuttavan huonoja, kun kestosuosikki Suomen surkein kuski palaa MTV3-kanavalle kuudennen kauden jaksoin! Ohjelman juontaa Eero Ettala ja kuskien taidot arvioivat tutut tuomarit Jussi Pohjonen, Sari Nuolikoski ja Tuomo Nikkola.


Uutisvuoto

alkaa ti 10.9., klo 21, MTV3, mtv-palvelu

Tämä väite on totta! Uutisvuoto jatkaa syksyllä viikon puhuttavimpien uutisaiheiden kimpussa. Suomen pitkäaikaisin paneelishow pureutuu uutisotsikoihin Uutisvuodon ylipäällikön Peter Nymanin johdolla.


Kokkisota

MTV3, mtv-palvelu

Rakastettu Kokkisota palaa Maikkarin syksyyn Sikke Sumarin johdolla. Kokkisota-keittiöitä lähtevät luotsaamaan tutut suosikkikokit Harri Syrjänen, Tommi Tuominen, Serko Rantanen, Kape Aihinen, Teemu Laurell ja Linnea Vihonen.


Pitääkö olla huolissaan?

alkaa ke 18.9. klo 21, MTV3, mtv-palvelu

Syksyn pimentyessä on aika perata jälleen suomalaisten hykerryttävät huolenaiheet! Jenni Pääskysaari juontaa ja viikottain vaihtuvien vieraiden kanssa huolia analysoivat vakiopanelistit Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen.


KOTIMAISTA LAATUKOMEDIAA JA -DRAAMAA 

Aallonmurtaja

MTV3, mtv-palvelu

MTV3 näyttää kehutun C More Alkuperäissarja Aallonmurtajan toisen kauden syksyllä. Menneisyyden synnit eivät ole vieläkään jättäneet päähenkilöitä rauhaan ja pahimmat viholliset näyttävät löytyvän omasta perheestä. Rikoksissa edetään yhä syvemmälle kansainvälisille vesille ja juonenkäänteet punoutuvat tiukemmaksi vyyhdiksi. Pääosissa nähdään roolistaan Venlalla palkittu Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi ja Joonas Saartamo. Uutena näyttelijänä mukaan astuu Leo Honkonen (mm. Tuntematon sotilas).


Roba 

maanantaisin klo 21, MTV3, mtv-palvelu

Roban uusi, neljäs tuotantokausi nähdään Maikkarilla syksyllä. Edellisen kauden tapahtumista on kulunut noin neljä vuotta. Poliisihallituksen tavoitteet ovat entistä raflaavammat: Suomesta halutaan EU:n turvallisin ja tasavertaisin maa, vaikka kansalaiset kokevat enemmän turvattomuutta kuin koskaan. Rooleissa nähdään aiemmilta tuotantokausilta tuttujen Kari Hietalahden, Leena Pöystin, Riku Niemisen, Tiina Lymin, Aku Hirviniemen, Ilari Johanssonin, Mari Perankosken ja Rauno Ahosen lisäksi uusia kasvoja, kuten Andrei Alén, Mimosa Willamo, Deogracias Masomi ja Linnea Skog


Rehtori

C More

C More Alkuperäissarja -uutuus! Rehtori on viiltävän hauska komediasarja yläkoulun rehtorista Sarista (Putous-tähti Terhi Suorlahti) ja koulun opettajainhuoneesta. Suurten visioiden naisena Sarilla on paljon suunnitelmia johtamansa koulun suhteen, mutta muut opettajat eivät tunnu lämpeävän omalaatuiselle rehtorille. Sarjan on käsikirjoittanut terävästä komediakynästään tunnettu Anna Brotkin (mm. Aikuiset, Jättekiva, Modernit miehet) ja ohjauksesta vastaa Paula Korva (mm. Hypermarket Nation, Konttori).


Sunnuntailounas

alkaa su 29.9. klo 21.30, MTV3, mtv-palvelu

Kahdella Kultaisella Venlalla palkitun, kriitikoiden ja katsojien ylistämän Sunnuntailounaan 2. tuotantokausi alkaa MTV:n kanavilla syyskuussa. Atte Järvisen (mm. Pasila, Itse Valtiaat) käsikirjoittamassa ja ohjaamassa älykkäässä perhekomediasarjassa hervottomat perhelounaat saavat jälleen kakkoskaudella jatkoa Tauno-isän (Taneli Mäkelä) pöydän ääressä. Muissa pääosissa nähdään Elena Leeve, Santtu Karvonen,Samuli Niittymäki ja Jarkko Laine. 


Onnela 

C More

Onnelan kaksi ensimmäistä tuotantokautta ovat kasvaneet suomalaisten suuriksi suosikeiksi, ja syksyllä komediasarjasta on tulossa kolmas kausi. Luvassa on jälleen hulvattomia ja välillä katastrofaalisiakin käänteitä keski-ikäisten ja keskionnellisten päähenkilöidemme elämässä. Onnela perustuu ruotsalaiskomediaan Solsidan - Onnea onkimassa.

Varaa paikkasi MTV:n syksyssä!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme