MTV:n kevät 2020 tarjoaa jättiviihdettä, keskustelunherättäjiä ja suosikkiohjelmia parhaaseen arkeen

Jättiviihdettä, arjen ihanuuksia, laatudraamaa ja mahtavia keskusteluja – MTV:n kevät 2020 tuo laatuohjelmia moneen makuun, genrestä toiseen. Tutustu ohjelmistoon ja kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista! 


Masked Singer Suomi

lauantaisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Koko Suomi tulee arvuuttelemaan, kuka on maskin takana, kun kevään villein, oudoin, hauskin ja taatusti puhutuin ohjelma Masked Singer Suomi saapuu MTV3-kanavan lauantai-iltoihin. Ile Uusivuoren juontamassa ohjelmassa panelistit ja katsojat yrittävät arvata, keitä 12 päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat.


Suurmestari

sunnuntaisin klo 19.30 MTV3 ja mtv-palvelu

Suurmestari on yllättävän epätavallinen koko perheen viihdeohjelma, jossa Suurmestari, vahvasti komiikkaan taipuva kartanonherra, on kutsunut luokseen suomalaisia huumorin ammattilaisia teettääkseen heillä hiukan eriskummallisia tehtäviä. Suurmestarin roolissa nähdään Jaakko Saariluoma, hänen oikeana kätenään kilpailijoiden edesottamuksia tuomaroi Pilvi Hämäläinen. Ohjelma perustuu brittiformaatiin The Taskmaster. Kilpailijoina nähdään jokaisessa jaksossa Janne Kataja, Jukka Hildén, Jenni Poikelus ja Roni Back

Maalla, merellä ja lautasella

alkaa ti 21.4. klo 20, MTV3 ja mtv-palvelussa

Maalla, merellä ja lautasella on MTV3-kanavan uusi ruoka-aiheinen seikkailuohjelma, jossa kaksi vakiokokkia ja vaihtuvat, julkisuudesta tutut vieraat kilpailevat Helsingin ja Tallinnan välillä ruuanlaiton paremmuudesta ja kekseliäisyydestä. Ohjelman juontaa itsekin keittiömestarina ansioitunut Pipsa Hurmerinta.


Suomen kaunein koti: kesämökit

alkaa to 23.4. klo 20 MTV3 ja mtv-palvelu

Suomalaiset ovat mökkikansaa ja rakastavat viettää kesänsä mökkeillen kesänviettopaikoillaan - jokainen omalla tyylillään. Mutta kenellä on koko Suomen kaunein kesäpaikka? Tämä selviää, kun suosittu Suomen kaunein koti -ohjelma etsii tällä kaudella vuoden kauneinta kesämökkiä.

Ohjelman tuomareina nähdään edelliseltä kaudelta tutut asumisen ammattilaiset: toimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini RainioVappu & Marja Live

torstaisin klo 21 MTV3 ja mtv-palvelu


Vappu ja Marja Live on täällä taas! Viihdyttävässä ja ajankohtaisessa talk showssa Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimmat tähdet. Kevään vauhdikkaissa lähetyksissä Vappu ja Marja laittavat itsensä likoon myös studion ulkopuolella, kun suosittu Taksvärkki-haaste jatkuu. 


Joonas Nordman Show

lauantaisin klo 21 MTV3 ja mtv-palvelu

Kevään uutuus on Joonas Nordmanin luotsaama komediallinen Joonas Nordman Show, joka ammentaa juttunsa kuluneen viikon suurimmista puheenaiheista ja ilmiöistä.

Ohjelma on railakas sekoitus Nordmanin henkilövetoista huumoria ja viikoittain vaihtuvia eturivin tähtivieraita. Ohjelman jokaisessa jaksossa Joonas haastaa vieraansa aitoon ja rehelliseen keskusteluun henkilökohtaisista asioista ja päivänpolttavista tapahtumista.


Siipan saappaissa

torstaisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Siipan saappaissa on uusi, Suomessa kehitetty realityformaatti, jossa erilaisissa ammateissa toimivat pariskunnat pistetään todelliseen testiin! Luvassa on täydellinen roolinvaihto, jossa puolisot joutuvat ottamaan toistensa työt, harrastukset ja vastuut hoitaakseen. Ohjelmaa juontavaa Tuija Pehkonen


Kaappaus keittiössä

maanantaisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Huippukokki Kape Aihinen rientää jälleen auttamaan perheitä ruuanlaiton ikuisuusongelmissa, palauttaen samalla yhteisen tekemisen ilon koteihin ja keittiöihin. Jättimäiset ruokakulut, napostelu, nirsoilu, suunnittelemattomuus sekä jatkuva ruuanlaitosta kinastelu ovat ongelmia, jotka Kape selättää kolmen päivän vierailun aikana. 


Kotoisa

tiistaisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Kotoisa on sisustusohjelma, jossa tehdään muutoksia sekä koteihin että pihoihin. Kohdehenkilöille muutos on aina yllätys ja jakson lopussa nähdään millaiset reaktiot muutos saa aikaan! Aikaisemmillakin kausilla sisäkohteiden muutoksia hoitaneet sisustussuunnittelija Seija Strand ja remontoija Ville Heino toteuttavat tällä kaudella kohteita laidasta laitaan. Pihojen kunnostamisesta vastaavat Suvi Tuokko-Harmoinen ja veljekset Tero ja Arto Kontio.


Stadi vs. Lande

keskiviikkoisin klo 20 MTV3 ja mtv-palvelu

Koko perheen viihteellinen tietovisailu alkaa taas! Stadilaiset ja landella asuvat kisaavat leikkimielisesti Suomen herruudesta. Visailussa landejoukkueet vastaavat stadiaiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Tässä tieto on valttia ja huumori vahvasti sallittua! Panoksena kilpailussa on paitsi oman kotiseudun maine, mutta myös hienot matkapalkinnot. Ohjelman juontajina nähdään tuttuun tapaan Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma.


Pitääkö olla huolissaan?

sunnuntaisin klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Pitääkö olla huolissaan, kun suomalaisilla on niin paljon huolia? Onko huolehtimisesta tullut elämäntapa? Mitäs sitten, jos ei ole huolissaan mistään, pitääkö siitä olla huolissaan? Pitääkö olla huolissaan? on paneeliohjelma, jonka kahdeksannellakaan kaudella mikään ei ole muuttunut.


Neljän tähden illallinen

ma-to klo 20.30 Sub ja mtv-palvelu

Neljän tähden illallinen palaa viihdyttämään Subin keväässä! Tarjolla on ruudun täydeltä taidokkaasti toteutettuja illallisia, lämpimiä kohtaamisia ja hulvattomia ohjelmanumeroita. Neljä tähteä, neljä peräkkäistä iltaa ja yksi voittaja. Tälläkin kaudella tähtien keittotaitoja pöytäseurueen lisäksi kommentoi ruoka-alan asiantuntija Meri-Tuuli Väntsi.


Supernanny Suomi

tiistaisin klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Suomen oma Supernanny, lasten uusi sankari Pia Penttala matkaa jälleen pitkin Suomea. Tutustumme perheisiin, joissa vanhemmat ovat jääneet ruuhkavuosiensa vangeiksi ja kaipaavat kipeästi apua arjen sujumiseen. Jämäkän hurmaava Pia avaa vanhemmille uusia näkökulmia ja opettaa heille erilaisia tapoja toimia perheen parhaaksi.


Viiden jälkeen

MTV3 ja mtv-palvelu

Viiden jälkeen pureutuu keväälläkin päivän ilmiöihin, selvittää taustoja ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä uutisten takana. Ohjelmassa on päivittäin yksi tunnettu vieras, joka on ajankohtainen henkilö juuri tänään. Keskusteluja rytmittävät lyhyet uutiset ja säätiedot. Ohjelmaa juontavat Baba Lybeck ja Joanna Kuvaja.


Uutisaamu

MTV3 ja mtv-palvelu

Vuoden 2020 alusta Huomenta Suomi vaihtuu Uutisaamuksi. Uudessa Uutisaamussa pääosassa ovat jatkuvasti päivittyvät uutiset, joissa ankkureiden haastateltaviksi saapuu päivän ajankohtaisiin tapahtumiin liittyviä vieraita. Lisäksi toimittajat jalkautuvat yhä enemmän ihmisten ja kiinnostavien tapahtumien pariin. 

Hotel Swan Helsinki

maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa

Uutuusdraama Hotel Swan Helsinki jatkaa keväällä laadukkaiden C More alkuperäissarjojen joukkoa. Brändiuudistuksen läpikäyneen trendikkään luksushotellin johtaja katoaa mystisesti avajaisten kynnyksellä, jolloin selviää, että hän on sotkeutunut useamman hotellin työntekijän elämään. Hotel Swan Helsinki -sarjassa näyttelevät muun muassa Jussi-palkittu Oona Airola, Lauri Tilkanen, Leo Honkonen, Milka Ahlroth, Roope Salminen, Eppu Salminen, Turkka Mastomäki, Meri Nenonen, Usva Kärnä, Elina Saarela, Netta Laurenne, Laura Eklund Nhaga, Jaakko Ohtonen ja Konsta Laakso.


Paras vuosi ikinä

alkaa 2.4., C More

C More -alkuperäissarja Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta - kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin.

Komediasarjan ovat luoneet Tuffi Filmsin palkitut huipputekijät: käsikirjoittaja-ohjaajat Jenni Toivoniemi ja Kirsikka Saari. Ohjaajina ovat Kirsikka Saari ja Selma Vilhunen, tuottajina Elli Toivoniemi ja Venla Hellstedt. Rooleissa nähdään muun muassa Lotta Kaihua, Ella Lahdenmäki, Joonas Kääriäinen, Pyry Nikkilä, Pietu Wikström, Niina Koponen, Sara Soulié, Armi Toivanen, Ernest Lawson ja Seela Sella.


Ex-Onnelliset

alkaa 7.5., C More

Ex-Onnelliset jatkuu keväällä uusin, kolmannen kauden jaksoin. Johanna Vuoksenmaan luoman menestyssarjan keskiössä on eroperheille rakennettu Eroasunnot-taloyhtiö ja uuteen elämäntilanteeseen siirtyneet, erojaan omilla tavoillaan läpikäyvät asukkaat.

Parhaillaan kuvattavaa sarjaa tähdittävät muun muassa Miia Nuutila, Mikko Nousiainen, Ria Kataja, Anna-Leena Sipilä, Jarkko Pajunen, Saija Lentonen, Essi Hellén, Eero Ritala, Karoliina Blackburn, Outi Mäenpää ja Pertti Sveholm. Uutena kasvona mukaan astelee muun muassa Pamela Tola. Kolmannen kauden käsikirjoituksesta vastaa Minna Koskela (Kumman kaa).


Onnela

lauantaisin klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Onnela-komediasarjan kolmannella kaudella Antti (Eero Ritala) ja Saara (Elena Leeve) odottavat toista lastaan ja ostavat sitä varten uuden kodin. Poutaniemessä talo tunnetaan kuuluisana "erotalona" – iskeekö Anttiin ja Saaraankin tuo vanhan talon erokirous? Muissa rooleissa nähdään muun muassa Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen, Pirjo Heikkilä ja uutena kasvona Markuksen saappaisiin astuva Max Forsman.


Salatut elämät

arki-iltaisin klo 19.30 MTV3 ja mtv-palvelu

Tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettänyt Salatut elämät suuntaa näyttävästi uudelle vuosikymmenelle! Suomen katsotuin draamasarja ei keväälläkään petä – luvassa on jälleen toinen toistaan jännittävämpiä juonenkäänteitä ja taattua Pihlajakatu-draamaa.


Nämä löytyvät mtv ja C More -palveluista:


Putous

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin heti alkuvuodesta 2020. 

Ohjelman juontajana jatkaa Roope Salminen, mutta esiintyjäkaarti kokee tälläkin kaudella muutoksia. Lauantai-iltoja vauhdittavat nyt viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi uusina tulokkaina joukkoon liittyvät Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy


Posse

Posse kiihdyttää uuteen kauteen viihdyttävämpänä kuin koskaan! Tutut posselaiset Jarppi, HP, Kalle, Viivi ja Jaska saavat vahvistuksekseen nyt Veronica Verhon. Kierrokset nousevat, kun täysin uusi kisa, Posse GP -autokilpailu starttaa. Posse GP:tä seurataan läpi kauden. Kisassa kymmenen tähtikuljettajan päänmenoksi on keksitty sopivasti possemaisia tehtäviä, joista pitäisi selviytyä tallipäälliköiden nuotteja korvanapista kuunnellen. Turvavyöt tiukalle, visiiri kiinni – nyt mennään! 


Talent Suomi

Maailman suosituin viihdeohjelma nähdään keväällä MTV3-kanavalla! Luvassa on leuat loksauttavia esityksiä ja koskettavia kohtaamisia, kun Talent Suomen tähtituomarit etsivät maan vaikuttavinta uutta esitystä. Estradi on avoin esiintyjille laidasta laitaan ikään tai taitolajiin katsomatta, ja ohjelman kautta suuren yleisön suosioon ovat ponnistaneet niin laulajat, tanssijat, taikurit kuin sirkustaiteilijatkin. Arvovaltaisessa tuomaristossa esityksiä arvioivat Jorma Uotinen, Krista Siegfrids, HP Parviainen sekä Ernest Lawson. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi

Rehtori

C Moressa alkuperäissarjauutuus Rehtori nähdään tammikuussa myös MTV3-kanavalla. Anna Brotkinin ja Paula Korvan käsikirjoittamaan viiltävän hauskaan komediaan voi kuka tahansa joskus kouluja käynyt tai työyhteisössä työskennellyt kiemurrellen samaistua. Rehtori-sarjan huumori syntyy riemastuttavan samaistuttavista hahmoista ja oivaltavasti hyödynnetystä mockumentary-tyylistä. Rooleissa loistavat Terhi Suorlahti, Mikko Penttilä, Sara Paasikoski, Pia Andersson, Elmer Bäck, Lotta Lindroos, Kaarina Hazard ja Mikko Roiha.


Rantabaari

Uutuussarja Rantabaari on koukuttanut fanit dramaattisilla ja rohkeilla käänteillään tänä syksynä. Miten jatkuu rantabaari-Trissan bisnekset ja keiden välillä kipinöi? Sarja saa jatkoa 20. tammikuuta alkaen C More -suoratoistopalvelussa ja se nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.


Villa Hintikka

Villa Hintikka on Marja Hintikan luotsaama kesäinen ja koskettava uutuusohjelma, jonka jokaisessa jaksossa Marja kutsuu kolme julkisuudesta tuttua henkilöä viettämään kesäpäivää mökille – Villa Hintikkaan. Vieraat kertovat kesäisten puuhien ohella ajatuksiaan rakkaudesta, itsensä löytämisestä, voittamisesta, häviämisestä, elämästä ja kuolemasta. Villa Hintikan vieraina nähdään muun muassa Anna Puu, Kiti Kokkonen, Mikko Von Hertzen, Jani Toivola, Lenita Airisto, Isac Elliot, Kaija Koo, Roni Back, Kasmir, Arno Kotro, Pauli Hanhiniemi, Aki Linnanahde, Sirpa Selänne, Mmiisas ja Esko Valtaoja.


Mainostaja, kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista MTV:n keväässä:

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme