MTV:n kevät 2019 on täynnä live-viihdettä, keskusteluohjelmia ja draamaa

MTV:n kevät on täynnä viihdettä, puhuttelevia keskusteluohjelmia, henkeäsalpaavaa draamaa, toiminnantäyteisiä livelähetyksiä ja maailmanluokan realityohjelmia. Ota yhteyttä ja tuo brändisi parhaaseen seuraan MTV:n kanaville!


Posse

perjantaisin klo 20, MTV3

Uusi vuosi, uudet kujeet, kuudes kausi! Ensimmäistä kertaa Posse räjäyttää ruudut myös keväällä!

Jarppi Leppälä, HP Parviainen, Viivi Pumpanen, Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma saavat jälleen vieraakseen Suomen kärkinimet eivätkä tavalliset kansalaisetkaan ole turvassa Possen kolkuttaessa oven takana.


Onnela

perjantaisin klo 21.30, MTV3

Komediasarja Onnela palaa MTV3-kanavalle uusin jaksoin. Pääosissa jatkavat Kultaisella Venlalla roolistaan palkittu Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä


Gladiaattorit

sunnuntaisin klo 19.30, MTV3

1990-luvulla supersuosion saanut Gladiaattorit tekee paluun MTV3-kanavalle entistä näyttävämpänä ja vauhdikkaampana, kun urheilulliset kilpailijat ottavat mittaa itsestään entistä kovapintaisempia gladiaattoreita vastaan.

Katsojille tarjolla on päivitetty, mutta tutun tuntuinen hittiohjelma, jonka uutena juontajana on Viivi Pumpanen ja selostajana Antero Mertaranta. Lisäksi mukana 90-luvulla Gladiaattorina taistellut konkari Mika ”Mohikaani” Ounaskari


Putous

lauantaisin klo 19.30, MTV3

Putous kuuluu vahvasti suomalaisten suosikkiviihdeohjelmiin. Ohjelma pysyi tiiviisti koko tämän syksyn ajan yhtenä katsotuimmista viihdeohjelmista. 10. tuotantokauden aikana ohjelmaa seurasi televisiosta lähes 3,1 miljoonaa suomalaista (3 091 000) ja se oli syksyn toiseksi katsotuin viihdeohjelma MTV3:n Tanssii tähtien kanssa jälkeen.

Putouksen esiintyjäkaarti kokee tälläkin kaudella muutoksia, vaikka moni sinipaita on kymppikaudelta tuttu. Maikkarin lauantai-iltoja vauhdittavat viime kaudelta tutut Roope Salminen, Mikko Penttilä, Terhi Suorlahti, ErnestLawson, Helmi-Leena Nummela ja Christoffer Strandberg. Uutena tulokkaana joukkoon liittyy Mikko Virtanen ja paluun Putous-porukkaan tekee Jenni Kokander.


Uutisvuoto

lauantaisin klo 21, MTV3

Suomen kaikkien aikojen suosituin paneelishow tekee paluun, kun legendaarinen Uutisvuoto laskeutuu MTV3-kanavalle. Shown alkuperäinen päätuomari Peter Nyman palaa juurilleen ja ottaa komennon haltuunsa. Vakiokapteeneina nähdään pitkän toimittajauran tehnyt Reetta Räty, sekä lukuisista televisio-ohjelmista tuttu Ilkka “Ile” Uusivuori.

Uutisvuodon konsepti ei muutu, mutta uudenlaisia tehtäväkierroksia on luvassa. Edelleen kapteenit saavat vieraakseen kaksi julkisuudesta tuttua henkilöä, ja ohjelmassa joukkueet pureutuvat kuluneen viikon uutisaiheisiin ja ilmiöihin humoristisella ja satiirisella otteella. Ohjelman vieraina tullaan MTV3:llakin näkemään henkilöitä politiikan, urheilun ja viihdemaailman huipulta.


Ratamo

sunnuntaisin klo 20, MTV3

Ratamo on kotimainen toiminnantäyteinen vakoilusarja, jonka nimiroolissa Supon etsivänä nähdään Samuli Vauramo. Saara Kotkaniemi esittää Keskusrikospoliisin komisario Elina Lindeniä sekä Jukka Puotila Supon johtajaa.

Ratamon tapahtumat käynnistyvät, kun Supo saa tutkittavakseen äärimmäisen tulenaran jutun. Venäläinen oligarkki Arkadi Akulov kiristää luottamuksellisia tietoja Suomen pääministeriltä ja tilanne riistäytyy käsistä nopeasti. Lopulta pelissä on Suomen kansallinen turvallisuus. Sarja perustuu Taavi Soininvaaran Arto Ratamo -kirjoihin.


Mielensäpahoittaja

tiistaisin klo 20, MTV3

Tuomas Kyrön luoma Mielensäpahoittaja on tehnyt uuden aluevaltauksen ja avannut ATK-verkossa blogin, jossa vastustaa kiivaasti kaikkia muutoksia. Mutta oliko kaikki todella ennen paremmin kuin nyt? Pitäisikö Mielensäpahoittajankin kokeilla uusia asioita?

Kyllä pitäisi. Kirjailija Tuomas Kyrö kutsuu Mielensäpahoittajan Helsinkiin ottamaan tuntumaa nykymeininkiin. Pääosassa epäluuloisena seniorina loistaa Heikki Kinnunen.

Murtomaahiihdon ja haitarimusiikin ystävä tapaa matkansa aikana monia tunnettuja suomalaisia. Kansalaispalautetta saavat esimerkiksi rap-starat Uniikki ja Iso H, huippukokki Henri Alén, lumilautailija Enni Rukajärvi, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, meteorologi Pekka Pouta, maailmanmatkaajat Riku ja Tunna sekä sinivalkoiset äänet Katri Helena ja Anssi Kukkonen.


Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen

tiistaisin klo 22.35, MTV3

Suomalainen ajankohtaisjournalismi saa tammikuussa uuden luvun, kun Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -haastatteluohjelma käynnistyy Maikkarilla.

Tiistai-iltojen uutispaketin yhteydessä paneudutaan viikon tärkeimpiin ja puhututtavimpiin asioihin ja ilmiöihin. Toimittaja Jaakko Loikkasen isännöimässä ohjelmassa studioon saapuu vieraiksi asiantuntijoita ja tekijöitä suoraan asioiden ytimistä.


Salatut elämät

arkisin klo 19.30, MTV3

Suomen katsotuin draamasarja Salatut elämät täyttää 20 vuotta tammikuun 25. päivänä. Päivittäissarjassa paneudutaan Pihlajakadun ihmisten elämään, jossa jokaisella on salaisuus.

Sarjan suosion takana on vauhdikkaasti kulkeva tarina sekä katsojille tärkeät ja koskettavat teemat. Vuosien varrella sarjassa on käsitelty muun muassa päihdeongelmia, varastamista, pettämistä, syntymää ja kuolemaa.

Salkkareiden alkuvuoden 2019 huippuhetkiin kuuluu myös tammikuun 31. päivänä esitettävä jakso numero 3 500, luvassa on erittäin jännittäviä ja merkittäviä käänteitä…


Suhdesoppa

maanantaisin klo 21, MTV3

Kaveriporukan kesken jaetaan parhaat kokemukset ja mehevimmät salaisuudet. Millaisia nämä ovat, se selviää uudessa parisuhdevisailussa Suhdesoppa.

Neljä pariskuntaa saapuu studioon vastaamaan heidän kaveriporukkaansa koskeviin - välillä yllättäviä paljastuksia aiheuttaviin - kysymyksiin.

Lämpimän ystävyyden soppaan upottavat kauhansa myös juontajat Vappu Pimiä ja HP Parviainen.


Radalla 2

tiistaisin klo 21, Sub

Katsojien rakastama rautatieläisten arkea esittelevä sarja palaa ruutuun tuttujen sankareiden ja uusien ammattilaisten kanssa.

Radalla 2 esittelee rautatieläisten arkea ja kertoo kuinka junat matkustajineen saadaan turvallisesti perille kaikissa olosuhteissa. Mukaan mahtuu koskettavia, hauskoja ja mieleenpainuvia kohtaamisia matkustajien sekä rautatieläistyöläisten välillä.


Yökylässä Maria Veitola

torstaisin klo 21, MTV3

Laukut on pakattu, pyjamat silitetty ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan neljännellä tuotantokaudella nähdään yllättäviä puolia meille kaikille tutuista ihmisistä ja keskusteluissa paneudutaan mm. rohkeisiin valintoihin, miljoonatuloihin ja steroideihin. Ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat tällä kertaa Aira Samulin, Lauri Markkanen, Kaija Koo, Jorma Uotinen, Tuukka ja Olga Temonen, Li Andersson, Pia Lamberg, Anna Puu ja Tiina Jylhä


Stadi vs. Lande

perjantaisin klo 20, MTV3

Stadi vs. Lande on koko perheen visailuohjelma, jossa stadilaiset ja landella asuvat kisaavat leikkimielisesti Suomen herruudesta. Visailussa landejoukkueet vastaavat stadi-aiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Panoksena kilpailussa on paitsi oman kotiseudun maine, myös hienot matkapalkinnot.

Ohjelman juontajina nähdään tuttuun tapaan Kalle Lamberg ja Jaakko Saariluoma.


Tähdet, tähdet

sunnuntaisin klo 19.30, MTV3

Suomen näyttävimmät ja viihdyttävimmät live-musiikkiesitykset tulevat taas Maikkarin viikonloppuihin keväällä 2019! Tähdet, tähdet tuo viidennellä kaudellaan lavalle sekä kotimaisen musiikkitaivaan konkareita että nousevia kykyjä ja useamman ison uudistuksen.

Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Mikko Leppilampi ja asiantuntijaraadissa vaikuttavat edelleen populäärikulttuurin erikoisemäntä Maria Veitola ja legendaarinen Juhani Merimaa. Lisäksi ohjelmassa nähdään edelliseltä kaudelta poiketen uusi kolmas vakiotuomari.


Kaappaus keittiössä

maanantaisin klo 20, MTV3

Kotiruuasta on tullut harvojen herkkua, kun perheiltä on keittotaito kateissa eikä ruokailu enää kokoa perhettä yhteisen pöydän ääreen. Keittiömestari Kari 'Kape' Aihinen jatkaa taistelua paremman arkiruokailun puolesta kiertäen ympäri Suomea kannustamassa perheitä kokkaamaan yhdessä.


Kotoisa

keskiviikkoisin klo 20, MTV3

Kotoisa on remontointi- ja sisustusohjelma, jossa uudistetaan suomalaisten koteja, pihoja ja vapaa-ajan asuntoja. Tällä kaudella muutoksen kokevat muun muassa Mikko Leppilammen villiintynyt piha sekä Ali Jahangirin kylpytilat ja kodinhoitohuone.

Kotoisan kasvot eli asiantuntijanelikko on tuttu jo ensimmäiseltä kaudelta. Sisätilojen suunnittelijana nähdään Seija Strand ja toteutuksesta vastaa korjausrakentaja Ville Heino. Pihasuunnitelmista vastaa maisemasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen ja töitä ulkona johtaa viherrakentaja Niko Lindfors.


Vappu ja Marja Live

keskiviikkoisin klo 21, MTV3

Suomen valovoimaisimmat naistähdet kohtaavat uudessa, vauhdikkaassa hyvän mielen talkshowssa Vappu & Marja Live!

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimmat tähdet. Näiltä naisilta ei mene sanat solmuun eikä suu mutruun, kun he ruotivat päivänpolttavia aiheita keskiviikon suorassa lähetyksessä.


Neljän tähden illallinen

ma - to klo 20, Sub

Neljä julkisuudesta tuttua henkilöä, neljä peräkkäistä iltaa - kyseessä on humoristisen herkullinen Neljän tähden illallinen.

Kukin tähti on omalla vuorollaan keittiön keskipisteenä ja tarjoaa illallisen viikon seurueelle. Illallisvieraat antavat kokille pisteet ruoasta, tunnelmasta ja esillepanosta. Voittaja selviää viikon viimeisenä iltana. Pöytäseurueen lisäksi tähtien keittotaitoja kommentoi ruoka-asiantuntija Meri-Tuuli Väntsi.

Tervetuloa pöydän ääreen!


Studio

tiistaisin klo 21, MTV3

Studiota luotsaavat MTV:n ruutukasvoina vuosien saatossa tutuksi tulleet media-alan rautaiset ammattilaiset Kirsi Alm-Siira ja Nina Rahkola. Uutuusohjelmassa Alm-Siira ja Rahkola pääsevät yhdistämään voimansa ensimmäistä kertaa ajankohtaisen talk show'n muotoon. 

Studio-ohjelmassa vierailee viikoittain Suomen kiinnostavimpia persoonia, mutta myös tavallisia avoimia ihmisiä. Ohjelmassa annetaan ääni vieraille, joilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Jos jostain aiheesta on vaikea puhua, silloin siitä täytyy puhua – ja tätä juuri tehdään Studiossa.


Pitääkö olla huolissaan?

keskiviikkoisin klo 21, MTV3

Miksei naapuri tervehdi? Kuka on Justin Bieber? Muistinko laittaa oven lukkoon ja jos en, niin onko sen väliä? Onko ok jos hinkuu mummon kanssa bingoon vaikka on vasta 21-vuotias? Älä anna elämän raskaiden huolien ja kysymyksien uuvuttaa sinua, anna huoliasiantuntijoidemme auttaa sinua!

Pitääkö olla huolissaan? on pohdiskeleva ja huoliin erinomaisella vakavuudella keskittynyt paneeliohjelma, jonka kuudennella kaudellakin ruudussa näkyvät samat naamat. Jenni Pääskysaari on sama. Kari Hotakainen on sama. Tuomas Kyrö on sama. Miika Nousiainen on sama. Kun kaikki muuttuu, tässä ei muutu kuin vieras ja vaatteet. Kerran Miika melkein vaihtoi istumapaikkaa, mutta siihen puututtiin heti.


Kenen kotona?

tiistaisin klo 20, MTV3

Kenen kotona? -ohjelma saa jatkoa 12 jakson verran. Neljä toisilleen tuntematonta asukasta vierailee toistensa kodeissa yrittäen arvata, kenen kotona milloinkin ollaan. Toisistaan he tietävät vain nimen ja ammatin.

Tähän leikkimieliseen kilpailuun pääsee katsojakin mukaan! Kun kaikki kodit on nähty, paljastetaan kunkin kodin asukas. Luvassa on yllätyksiä niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Samalla päästään kurkistamaan, miten suomalaiset asuvat, ja poimimaan parhaat sisustusideat omaan käyttöön. Sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.


Supernanny Suomi

tiistaisin klo 21, AVA

Huippusuosittu brittisarja Supernanny tulee ruutuun keväällä 2019 suomalaisena versiona. Suomen oma Supernanny on psykoterapeutti ja lastensuojelun ammattilainen, aseistariisuva ja jämäkän hurmaava Pia Penttala.

Supernanny vierailee ympäri Suomen erilaisissa kodeissa tuoden uusia näkökulmia ja työkaluja kasvatukseen. Luvassa on kovaäänistä arkea ja koskettavia kohtaamisia, kun Supernanny Suomi auttaa kasvatushaasteiden kanssa painivia kasvattajia.


Kolmistaan

torstaisin klo 21, Sub

Vilma (Pamela Tola), Seve (Eero Ritala) ja Markus (Lauri Tilkanen) asuvat Helsingin keskustassa kimppakämpässä ja rimpuilevat uhkaavaa kolmenkympin kriisiä vastaan. Vilman kolmikymppisiä juhlittaessa lähtee tilanne jatkoilla hanskasta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn. Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä.

Seve, Markus ja Vilma joutuvat karun todellisuuden eteen - vastuu lapsesta voi olla juuri se asia, joka tulee erottamaan kolmikon. Heidän ratkaisunsa asiaan? He päättävät jatkaa yhteiseloa ja kasvattaa lapsen yhdessä!


Aaveiden jäljillä

torstaisin klo 22, Sub

Hyytävässä uutuussarjassa Aaveiden jäljillä veljekset Jupe ja Marko Keskitalo tiimeineen matkaavat yliluonnollisten ilmiöiden alkulähteille ja tuovat paranormaalit ilmiöt suoraan kotisohville uudenlaisen teknologian avulla.

Tutkimusten lähtökohtana ovat useamman ihmisen kokemukset ja havainnot, jonka jälkeen ryhmä pureutuu alueen historiaan. Ohjelmassa ei juosta pelkästään yksittäisen rapinan perässä, vaan valituissa kohteissa tiedetään tapahtuneen historiansa aikana asioita, jotka voisivat aiheuttaa paranormaaleja ilmiöitä.

Tuo brändisi parhaaseen seuraan, ota yhteyttä:


Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme