Tanssii Tähtien Kanssa ja Putous nähdään MTV3:n keväässä 2017

MTV juhlii ensi vuonna 60-vuotista tv-taivaltaan huippuohjelmiston kera. Juhlavuoden kunniaksi kaksi estradiviihdeohjelmaa palaa ohjelmistoon: Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2017. 

- Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa ovat viime vuosien suurimmat ja puhutuimmat viihdeilmiöt. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota suomalaisille jatkossakin vetovoimaisia ja rakastettuja viihdesisältöjä. MTV panostaa entistäkin enemmän kotimaiseen viihteeseen ja isoihin tv-ilmiöihin, kertoo MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 10. tuotantokaudella parketin valtaa jälleen joukko innokkaita tanssioppilaita haasteenaan omaksua toinen toistaan haastavimpia askelkuvioita. 

Huippusuosittu viihdeohjelmien klassikko Putous palaa ruutuun sinisine paitoineen, tulikokeineen ja sketsihahmokilpailuineen. Mitä hokemaa hoetaan ensi keväänä ja kuka hahmo valloittaa katsojien sydämet? Se nähdään keväällä 2017, kun Putouksen 8. tuotantokausi käynnistyy.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme