Suomen kauneinta kotia etsitään

Kenellä on Suomen kaunein koti ja millaisia ovat sen asukkaat? MTV3:n uutuusohjelma kurkistaa kolmeenkymmeneen kauniiseen, toisistaan poikkeavaan kotiin ympäri Suomea. Kohteiden kirjo on laaja, ja ohjelma tarjoaa iloa ja ideoita kaikille sisustuksesta kiinnostuneille. Viimeisessä jaksossa paljastuu millainen koti on suomalaisista kaunein, kun katsojat äänestävät voittajan.

Suomen kaunein koti MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21 alkaen 28.10.

Ohjelman uusinnat nähdään AVAlla.

Viikoittain esittelyssä kolme kotia

Viikoittain esitellään kolme kotia, joista tuomaristo äänestää finalistin. Kauden viimeisessä jaksossa paljastetaan minkä niistä katsojat äänestävät Suomen kauneimmaksi kodiksi. Tuomarikolmikko näkee vain kodin, mutta katsojat pääsevät tutustumaan myös sen asukkaisiin. Hanna Sumari kertoo miltä tuntuu vierailla kodissa ilman asukkaiden läsnäoloa:

"Vähän tirkistelyltä. Mehän emme tiedä asukkaista mitään etukäteen, joten on jännää arvailla millaisia ihmisiä siellä asuu. Joskus osuu oikeaan, joskus menee ihan metsään!"

Ohjelmassa esiteltävät kodit vaihtelevat suuresti rakennusvuoden, talotyypin, sisutuksen ja rakennuksen alkuperäisen käyttötarkoituksen osalta. Vanhimmat talot ovat 1800-luvulta, kun taas uusimmat ovat valmistuneet viimeisen vuoden aikana. Ohjelman kymmenen jaksoa jakautuvat teemoittain mm. vanhat koulut, arkkitehtonisesti kiinnostavat, urbaanit ullakkokodit, kodit luonnon rauhassa. Kohteiden monipuolisuus tarjoaakin katsojalle runsaan kirjon ideoita kaikille sisustuksesta kiinnostuneille.

Suomen kaunein koti -ohjelman asiantunteva tuomaristo, sisustusarkkitehti Minna Piironen, arkkitehti Pekka Pakkanen ja sisustustoimittaja Hanna Sumari vievät MTV3:n katsojat maanantai-iltaisin kiinnostavalle kierrokselle Suomen kauneimpiin koteihin.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme