MTV:n syksy 2018 on pullollaan liveviihdettä ja draamaa

MTV:n syksy 2018 tarjoaa useita viikonlopun live-ohjelmia, kotimaista käsikirjoitettua draamaa ja komediaa sekä koko perheen viihdettä. Tutustu ja ihastu syksyyn!

Putous

lauantaisin klo 19.30, MTV3

Putous juhlii 10-vuotista taivaltaan tulevana syksynä! Ohjelman tasavuosia juhlistetaan kunnon bileillä, joista ei vauhtia ja naurua puutu. Luvassa on enemmän yllätyksiä ja enemmän tähtisadetta.

Supersuosittua viihdeohjelmaa juontaa Roope Salminen. Konfetit ilmaan!

Sunnuntailounas

lauantaisin klo 21, MTV3

Sunnuntailounas on erikoisesta perheestä kertova komediasarja, jossa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu vastahakoisen jälkikasvunsa luokseen lounaalle joka sunnuntai.

Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Pasilan ja Ihmisten puolueen luoja Atte Järvinen, ja päärooleissa nähdään Elena Leeve, Taneli Mäkelä, Santtu Karvonen, Jarkko Niemi ja Samuli Niittymäki.  

Heikelä syndrooma

alkaa to 25.10. klo 21, MTV3

Heikelä Syndrooma on ääriajankohtainen viikoittainen keskusteluohjelma, joka skalpeeraa tärkeimmät uutisotsikot, kohut ja puheenaiheet. Heikelä Syndrooma kokoaa yhteen ajankohtaiset vieraat älykkäimpään ja älyttömimpään keskusteluun. 


Salatut elämät

Joka arki-ilta klo19.30, MTV3

Pihlajakadulla maksetaan kovaa hintaa uskottomuudesta ja valheista. Viikatemies vierailee jälleen ja elämän arvaamattomuus saa avioliittoa karttaneen kyynikonkin painamaan sormuksen nimettömäänsä. Tuttu kovanaama ilmestyy unohduksen tuolta puolen. Hän vaatii julki totuutta, joka ei koskaan ole ollut keskeinen arvo Pihlajakadun todellisuudessa.

 

Koko Suomi leipoo

 alkaa ma 12.11. klo 20, MTV3

Suosittu leivontaohjelma tekee paluun! 4. tuotantokaudella amatöörileipurit kilpailevat jälleen toinen toistaan haastavimmissa leivontatehtävissä. Piiraat, kakut, tortut ja monet muut leivokset kannetaan asiantuntevan tuomarikaksikon eteen. Juontajana nähdään Anne Kukkohovi. ja tuomareina toimivat Mika Parviainen ja Markus Hurskainen.  


Maajussille morsian

maanantaisin klo 20, MTV3

Maajussille morsiamen 11. kaudella edustettuina ovat erityisesti maidontuottajat, kun neljä kahdeksasta maajussista toimivat maitotilojen isäntinä. Porukkaan mahtuu myös kasvinviljelijää ja ravihevoskasvattajaa.

Kaikille yhteistä on jälleen yksi asia: rakkauden kaipuu. Rohkeat maajussit heittäytyvät seikkailuun löytääkseen rinnalleen sen yhden ja oikean.

Amorin asialla jatkaa juontaja Vappu Pimiä.  


Suomen kaunein koti

keskiviikkoisin klo 20, MTV3

Odotetun ohjelman viides kausi starttaa! Kolmekymmentä kaunista ja erilaista suomalaista kotia avaa ovensa katsojille 11-osaisessa sarjassa. Ohjelmassa pääsemme tutustumaan persoonallisiin koteihin, joiden asukkaat esittelevät niitä näyttäen omat lempipaikkansa ja parhaat palat sisustuksesta.

Kodeissa vierailevat tuomarit sisustustoimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini Rainio sitä kaikkein kauneinta kotia etsien. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja voittajakoti palkitaan 10 000 eurolla.


Pitääkö olla huolissaan?

keskiviikkoisin klo 21, MTV3

Pitääkö olla huolissaan on suosittu paneeliohjelma, jossa Jenni Pääskysaari istuu keskellä ja Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen reunoilla.

Ohjelman palautelaatikko täyttyy tuhansista ja taas tuhansista huolenaiheista, joiden aiheet vaihtelevat yläkerran kanta-astujasta alakerran hiilihankomieheen. Toisin kuin luontoradiossa, tämä ohjelma ei anna kovinkaan tarkkoja vastauksia, mutta muutama käyttökelpoinen ajatus on kuultu. Joka viikko vieraana on joku merkittävä yksityis- tai julkinen henkilö, joka antaa oman näkemyksensä asioihin.  


Viettele vaatteilla

Alkaa tiistaisin klo 22, AVA

Viettele vaatteilla on syksyn trendikkäin deittailuohjelma. Kolme treffiehdokasta kohtaavat haasteen, jossa mitataan shoppailutaidot: nopeus ja tyylitaju.

Showroomissa odottelee kärsimättömänä Sinkku X, joka valitsee häntä parhaiten miellyttävimmän asun näiden kolmen deittiehdokkaan hankkimista asukokonaisuuksista. Viettelevimmät vaatteet valinnut ehdokas pääseekin mystisen Sinkku X:n kanssa treffeille. Kohtaavatko parin kemiat muutenkin kuin tyylillisesti? Päättääkö pari lähteä vielä toisillekin treffeille? Ohjelman juontaa Shirly Karvinen. Ohjelma perustuu brittiformaattiin Dress To Impress.  


Posse

perjantaisin klo 20, MTV3

Pidä kiinni wasabeista ja jauhotykeistä, sillä Posse palaa taas ruutuun huippuhulinallaan niin, että tutisee! Joka ilmansuuntaan hillittömästi ilotulittava viihdepaketti ei ole unohtanut klassikoiksi muodostuneita piilokameroitaan, pelejään ja rallejaan, mutta luvassa on myös aivan uusia, käsittämättömän hulvattomia ja vauhdikkaita ohjelmaosioita! Ja mikä parasta: katsojat otetaan mukaan parrasvaloihin!

Lyhyesti sanottuna: aivot narikkaan, ystävät ja perheet kasaan, ja Posse auki! Kaudella mukana ovat Viivi Pumpanen, Jarppi Leppälä, H-P Parviainen, Jaakko Saariluoma, Herba, Lakko ja Possen uusin jäsen, Kalle Lamberg!


Tanssii tähtien kanssa & Tuija tähtien kanssa

sunnuntaisin klo 19.30, MTV3

Jo 10 kauden ajan katsojia hurmannut viihteen megaottelija kutsuu mukaan 10 julkisuudesta tuttua henkilöä, jotka paljastavat persoonansa ja kykynsä heittäytyä tanssinumeroihin koko Suomen kansalle.

Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi luotsaavat ohjelmaa sekä ovat tanssijoiden tukena läpi kauden. Näköalapaikalla tuomareina istuvat sanavalmiit Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen.

Tuija Pehkosen juontama Tuija tähtien kanssa paljastaa puolestaan katsojille, miten tähtioppilaiden arki pyörähtää tanssiharjoitusten ja suorien lähetysten ympärille.

Love Island Suomi

Sub ja MTV Katsomo

Luvassa on romantiikkaa, draamaa, suhdekiemuroita, suuria tunteita sekä nopeita käänteitä, kun realityjätti Love Island Suomi rantautuu Subille Shirly Karvisen juontamana!

Syksyn kuumimmassa realityssa ja isoimmassa ilmiössä voi tapahtua mitä vain, milloin vain ja mikä parasta, näihin kutkuttaviin tapahtumiin ja yllättäviin käänteisiin katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi applikaation avulla. Love Island Suomi huipentuu finaaliin, jossa voittajaparille on jaossa huimat 25 000 euroa!

Diili

sunnuntaisin klo 21, MTV3

Diilissä Hjallis Harkimo hakee markkinointijohtajaa kansainvälisiä esports-tapahtumia järjestävään yritykseensä. Esports on maailman nopeimmin kasvava urheilubisneksen ala ja se tulee vakiinnuttamaan asemansa perinteisten urheilulajien rinnalla. Kymmenen jakson aikana ehdokkaat pääsevät näyttämään taitonsa mitä moninaisimmissa tehtävissä ja osallistuvat elämänsä vaativimpaan työhaastatteluun. Neuvonantajina toimivat Joel Harkimo ja Riia Martinoja.


Duudsonit tuli taloon

tiistaisin klo 20, MTV3

Suomalaisten sydämet jo kolmella tuotantokaudella valloittaneet Duudsonit tekevät paluun ja täsmäiskun suomalaisiin perheisiin. Duudsonit Jarppi Leppälä, HP Parviainen ja Jarno Laasala lähtevät kiertämään maata ja taklaamaan ihan tavallisten suomalaisten perheiden arjen ongelmia. Kahden päivän ajan kussakin perheessä asuvat Duudsonit ottavat ohjat käsiinsä ja ravistelevat tempauksillaan perheen kipukohtia. Ongelmanratkaisukeinot Duudsoneilla ovat tosin aivan omanlaisensa: he uskovat positiiviseen anarkiaan, missä mikään ei ole mahdotonta! 

Ensitreffit alttarilla

tiistaisin klo 21, AVA

Ensitreffit alttarilla synnyttää rakkautta ja valmentaa katsojiakin parisuhde-elämän saloihin jo viidettä kautta. Nyt mukana on uusi asiantuntija, parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, ja jo aiemmin mukana olleet seksuaali- ja logoterapeutti Elina Tanskanen ja psykologi Tony Dunderfelt.

Parisuhdeasiantuntijat muodostavat kolme toisilleen sopivaa paria. Osapuolet tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla, samalla kun sanovat toisilleen ’tahdon’.

 

Ota rahat ja juokse

tiistaisin klo 21, MTV3

Tiivistunnelmainen sarja saa jatkoa! Jokaisessa jaksossa kaksi kilpailijaa saavat tehtäväkseen piilottaa 10 000 euroa sisältävän rahasalkun. Aikaa salkun piilottamiseen on ainoastaan yksi tunti, minkä jälkeen kilpailijat vangitaan rikoksesta epäiltyinä ja kokeneet ammattilaisetsivät lähtevät jahtaamaan piilotettua salkkua. Etsivillä on kaksi vuorokautta aikaa löytää kadoksissa oleva salkku. Kenen hermot pettävät ja ketkä vapautuvat vankeudesta 10 000 euroa rikkaampina? Sarjan juontaa Eero Ettala.  


MTV Uutiset ja ajankohtaisohjelmat

MTV on Suomen suurin kaupallinen uutismedia. Laadukkaalla kotimaisella uutissisällöllä on selvästi aikansa ja paikkansa suomalaisten arjessa, koska MTV3-kanavan uutislähetyksiä seuraa päivittäin reilusti yli miljoona televisiokatsojaa. Viikon aikana Seitsemän ja Kymmenen uutiset, Sää, Huomenta Suomi ja Tulosruutu tavoittavat lähes kolme miljoonaa suomalaista.

MTV:n strategian mukaisesti sisältöjä voi kuluttaa milloin vain missä vain. Uutiset on tästä loistava esimerkki. Tavoitamme kaikki keskeiset kohderyhmät eri alustoillamme televisiossa, netissä ja ja sosiaalisessa mediassa. Digitaalisilla alustoilla MTV:n uutissisällöt tavoittavat lähes kolme miljoonaa suomalaista kuukaudessa.

Ex-Onnelliset

maanantasísin klo 21, MTV3

Suursuosion saavuttanut Ex-Onnelliset jatkuu 2. tuotantokauden jaksoin! Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo eronneille lapsiperheille rakennetussa Eroasunnot-taloyhtiössä asuvista ihmisistä. Kakkoskaudella keskiössä ovat laajenevat eroperheet haarautuvan rakkauden haasteineen, ja vanhojen asukkaiden lisäksi tapaamme joukon uusia asukkaita.

Pääosissa nähdään mm. 1. kaudelta tutut Miia Nuutila, Mikko Nousiainen, Anna-Maija Sipilä sekä Jarkko Pajunen. Kakkoskauden uutta eroparia näyttelevät Eero Ritala sekä Karoliina Blackburn


Villien jäljillä

alkaa ti 6.11. klo 20, MTV3

Villien jäljillä vie mukanaan maailman uhanalaisten eläinten jäljille. Pirjo Heikkilä ja Kimmo Ohtonen matkustavat yhdessä maailman syrjäisimpiin kolkkiin tutustuakseen uhanalaisten eläinten suojeluun ja nähdäkseen edes vilauksen näistä harvinaisista lajeista.

Tehtävä osoittautuu matkan varrella odotettua haastavammaksi eikä kommelluksilta ja vaarallisilta tilanteiltakaan vältytä. Matka suuntautuu mm. lumileopardin jäljille Himalajalle, Huippuvuorille jääkarhun elinseuduille ja Borneoon tutustumaan orankien kutistuviin elinalueisiin. Ohjelma toteutetaan yhdessä WWF:n kanssa.

Kolmistaan

Syksyllä, C More ja MTV3

Kolmistaan kertoo kolmesta kolmekymppisistä kaveruksesta Vilmasta, hänen poikaystävästään Sevestä sekä heidän homosta ystävästään Markuksesta, jotka bilettävät ahkerasti ja asuvat yhdessä Helsingissä. Eräs bileilta lähtee lapasesta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn. Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä. Kolmikko ratkaisee kiperän tilanteen jatkamalla yhteiseloa ja päättämällä kasvattaa lapsi yhdessä.

Sarjan päärooleissa nähdään Pamela Tola, Lauri Tilkanen ja Eero Ritala. Sarja julkaistaan C Moressa loppukesästä ja MTV3:lla syksyllä.  

Ratamo

Syksyllä, C More (cmore.fi)

Kotimainen toiminnantäyteinen vakoilutrilleri Ratamo alkaa C Moressa syksyllä 2018. Sarjan nimiroolissa Supon etsivänä nähdään Samuli Vauramo. Saara Kotkaniemi esittää Keskusrikospoliisin komisario Elina Lindeniä sekä Jukka Puotila Supon johtajaa. Sarja perustuu Taavi Soininvaaran Arto Ratamo -kirjojen maailmaan ja hahmoihin.

Onnela

Syksyllä, C More (cmore.fi)

Valtavaan suosioon noussut komediasarja Onnela jatkuu 2. kauden jaksoin C Moressa syksyllä 2018. Ruotsalaiseen suosikkisarjaan Solsidaniin perustuvan sarjan 2. kaudella mm. seurataan Antin ja Saaran uutta perhe-elämää ja nautitaan edelleen piinaavan Jorma Kemppaisen seurasta. Pääosissa nähdään tuttu kuusikko Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä


Fort Boyard Suomi

Maailman eeppisin kilpailuohjelma Fort Boyard kerää 18 julkkista Ranskan länsirannikolle sijaitsevaan Napoleonin rakennuttamaan linnakkeeseen, taistelemaan sen herruudesta. Fort Boyardin selleissä sekä sen muurien ulkopuolella kilpailijat joutuvat venymään fyysisyytensä äärirajoille.

10-osaisessa ohjelmassa kuusi kolmihenkistä joukkuetta kilpailee vuorotellen toisiaan vastaan ja lopuksi yksi joukkue voittaa koko linnakkeen herruuden ja tuhansien eurojen rahapalkinnon. Ohjelman juontavat Joanna Kuvaja ja Ilkka Uusivuori ja joukkueissa nähdään mm. Janni Hussi, Sami Uotila, Mikko Parikka, Shirly Karvinen ja Teemu Packalén.

Rakettitiedettä?

Ernest Lawsonin juontama Rakettitiedettä? on täynnä tiedettä ja tunareita. Nettivideoiden hurjimmat, hölmöimmät ja kreiseimmät temput sekä niiden tieteelliset faktat yhdessä vauhdikkaassa paketissa!

Huimapäisten videoiden aiheuttaman jännityksen ja naurun ohella Rakettitiedettä? kertoo myös, miten tieteen avulla nämäkin temput voisivat oikeasti onnistua.  

Jahti

Kansainvälinen menestysformaatti The Chase nähdään vihdoin Suomessa! Jahti on uusi, hauska ja jännittävä tietokilpailu, jossa kolmen hengen joukkue yrittää päihittää yhden tietoviisaan eli jahtaajan ja kotiuttaa voittopotin itselleen.

Joukkueen jäsenet eivät tunne toisiaan, mutta yhdessä he pyrkivät yhdistämään erilaiset osaamisalueensa ja nappaamaan rahapalkinnon. Jahtaaja huohottaa kilpailijoiden niskaan askel askeleelta - ja yrittää ylivoimaisilla tiedoillaan saada joukkueen kiinni.

Jahdin juontaa Mikko Leppilampi.  


Enbuske, Veitola & Salminen

EVS lunasti keväällä jälleen paikkansa Suomen puhutuimpana talk showna.

Suurimmat tähdet, puhutuimmat ilmiöt ja ajankohtaisimmat puheenaiheet ovat myös syksyllä tarjolla MTV3-kanavalla. Luvassa on tuttuun tapaan tunnin suora lähetys ja ennakkoon kuvatut insertit, joissa juontajakolmikko Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen laittavat itsensä likoon like never before!  


Urheilu

Syksyllä, C More (cmore.fi)

C More on hankkinut jalkapallon Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kaikki oikeudet vuosiksi 2018-2021. Ensimmäinen ottelu on edessä 15. elokuuta, jolloin molempien liigojen tämän kevään mestarit kohtaavat Super Cupissa Tallinnassa. Muutamia Mestarien liigan pelejä tullaan näkemään myös MTV:n vapailla kanavilla.

Myös jääkiekon Mestarien liiga jatkuu C Morella jääkiekon MM-kisojen tavoin peräti kevääseen 2023 asti.  

Tule mukaan syksyn ilmiöihin ja ota yhteyttä:

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme