Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä ”MTV”).

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, arvontaan liittyviä päätöksiä, sekä osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja.

2. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki MTV:n nykyiset, entiset ja tulevat yritys- ja yhteistyökumppanit edustajineen. Arvontaan ei saa osallistua MTV:n palveluksessa olevat henkilöt, jotka osallistuvat tämän arvonnan järjestämiseen.

Arvontaan voi osallistua vain osallistumissivustolla ilmoitetulla tavalla ja toimimalla kilpailusääntöjen mukaisesti. Osallistumissivuston löydät täältä.

Arvontaan voi osallistua vain kerran.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 7.10.2019 ja päättyy 1.12.2019. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan seuraavat palkinnot: Yksi (1 kpl) ravintolalahjakortti Savoy-ravintolaan, arvo 500€.

Palkinto osoitetaan voittaneelle yrityksen edustajalle. Palkinnon toimituksesta sovitaan voittajan kanssa. Palkinto voidaan toimittaa joko henkilökohtaisesti MTV:n asiakkuuspäällikön toimesta tai postitse kirjattuna kirjeenä. Palkinto toimitetaan vain Suomeen.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. MTV pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

5. Arvonnassa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen

Arvonnan voittaja(t) arvotaan osallistumisajan päätyttyä viikolla 49, ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 7 päivän kuluessa valinnasta, taikka palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen.

Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. MTV:llä on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut

Järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa MTV:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

MTV:n vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään arvonnan järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen sekä palkintojen lähettämiseen voittajille. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan, kun voittajat on arvottu ja palkinnot on lähetetty. Voittajien yhteystiedot säilytetään verottajaa varten kuusi vuotta.

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi tietoja käytetään sähköiseen suoramarkkinointiin vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta MTV:llä täältä.

Järjestäjä voi halutessaan julkaista voittajan nimen ja yrityksen MTV:n BtoB-verkkosivustolla Spotissa (mtvuutiset.fi/spotti), markkinointipäättäjille suunnatussa uutiskirjeessään ja markkinointipäättäjille suunnatuilla MTV Spotin Facebook-, Twitter- ja LinkedIn-tileillä.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme