STTK SuomiAreenassa: "Joka vuosi mukana erilaisin satsauksin"

Miten järjestöt ja yritykset hyödyntävät SuomiAreenaa?

Porissa yhdeksättä kertaa järjestettävä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma Suomi Areena kokoaa jälleen heinäkuussa yhteen suomalaiset järjestöt, yritykset ja muut vaikuttajaorganisaatiot. Millä tavoin SuomiAreenaa hyödynnetään?

Oman näkemyksensä antaa STTK:n viestintäjohtaja Marja-Liisa Rajakangas.

"Tärkeä verkostoitumistapahtuma"

STTK on ollut mukana SuomiAreenassa ensimmäisestä tapahtumasta lähtien.

Keskusjärjestön osallistuminen SuomiAreenaan on laajentunut monipuoliseksi verkostoitumistapahtumaksi, jossa muun muassa hyödynnetään keskusjärjestön ja liittojen yhteistyötä ja tuodaan keskusjärjestön johtoa ja asiantuntijoita estradille myös muiden tapahtumanjärjestäjien paneeleissa.

Vuonna 2014 STTK:n panos SuomiAreenassa on historian laajin.

”Suomi-neito: Täyden kympin tyttö. Puhetta Suomen vahvuuksista” -keskustelun lisäksi STTK jalkautuu jäsenliittojensa kanssa Kansalaistorin telttakylään, kävelee Helsingistä Poriin, osallistuu järjestön aluetoimikunnan tilaisuuteen ja järjestää sidosryhmätilaisuuden.

”Olemme olleet mukana joka vuosi hieman erilaisin satsauksin. Yhteistyömme jäsenliittojemme kanssa on kasvanut ja monipuolistanut osallistumistamme. SuomiAreenasta on kasvanut meille tärkeä verkostoitumistapahtuma”, kertoo STTK:n viestintäjohtaja Marja-Liisa Rajakangas.

Suunnittelu alkaa jo Areenassa

STTK varmistaa paikkansa seuraavan vuoden ohjelmarungossa jo menneen SuomiAreenan jälkimainingeissa.

Kun tuottaja Esa Niemisen kanssa paikka on vahvistettu, saavat ideat hautua puolisen vuotta, jonka jälkeen oman keskustelun ja muiden aktivointien raamit lyödään lukkoon.

”SuomiAreenan organisaatio on mahtava, kun se ei juurikaan aseta rajoja. Meitä järjestäjiä kannustetaan luovaan hulluuteen ja erottumiseen. Meillä ratkaisut tehdään sen mukaan, mitä kunakin vuonna tavoitellaan”, Marja-Liisa Rajakangas innostuu.

”SuomiAreena on ennen kaikkea verkostoitumista. Sen tuloksia ammennetaan vuoden mittaan useasti ja ainakin STTK näkee mukana olemisessa paljon mahdollisuuksia”, Rajakangas lopettaa.

MTV:n ja Porin yhdessä järjestämä SuomiAreena Porissa 12.-19.7.2014.

MTV järjestää SuomiAreenassa media-aiheisen keskustelun 16.7. - lue lisää aiheesta!

Teksti: Soili Hirvonen, Sisältötoimisto Source Creative Oy

Kirjoittaja vastaa SuomiAreenan järjestäjäviestinnästä.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme