Outi Karilahti aloittanut MTV:n natiivimainonnan kaupallisena tuottajana

Outi Karilahti on aloittanut kaupallisena tuottajana vastuualueenaan MTV:n natiivimainonnan ja sisältömarkkinoinnin ratkaisut. Annetaan Outin kertoa itsestään lisää:

"Huhuu! Uusivanha pöllö täällä hei! Olen aloittanut digituotekehitystiimissä kaupallisena tuottajana. Vastaan MTV:n natiivi- ja sisältömarkkinoinnista eli jossakin määrin minulle ennestään tutuista hommista – mutta hurjan paljon on myös uutta ja innostavaa opittavaa luvassa."

"Olin aikaisemmin MTV:n uutistalossa töissä viitisen vuotta. Taustani on toimittajana, joten osaan kysyä kysymyksiä ja tuottaa asiakkaillemme laadukkaita natiivimainonnan sisältöjä. Kaupallinen puoli alkoi vetää minua puoleensa pari vuotta sitten asiakkaiden, uusien luovien ratkaisujen ja tuloksellisuuden takia: tykkään numeroista ja pilkkujen viilaamisesta, mutta myös hullusta luovuudesta. Jos kaipaat apuja edellä mainituissa, ideoinnissa tai pallottelussa, huhuile minua!"

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme