Oulun ja Pohjois-Savon aluemyyntiin uusia asiakkuuspäälliköitä

MTV:n alueellinen mediamyynti on saanut täydennystä, kun Terhi Lotvonen ja Päivi Vienola ovat liittyneet pöllöjengiin Oulun ja Pohjois-Savon aluemyynneissä. 

Kysyimme heiltä:

1. Mitä teit ennen MTV:tä?

2. Mikä on sinulle tärkeintä asiakkuuspäällikön työssä?

3. Mitä kanavia ja sisältöjä kuuluu mediapäivääsi?

Terhi Lotvonen, Oulu ja Kainuu 

1. Minulla on hyvin pitkä kokemus markkinointiviestinnän ja myynnin saralta. Tästä ajasta mainostoimistopuolella on kulunut 12 vuotta. MTV:lle tulinkin pitkälti terveys- ja lääketeollisuuteen keskittyneestä markkinoinnin suunnittelutoimistosta, jossa työskentelin asiakkuuspäällikkönä ja suunnittelijana.

2. Jokaisessa asiakaskohtaamisessa oppii aina valtavan paljon, ja asiakkuuspäällikön työssä saa tavata toinen toistaan mielenkiintoisempia ihmisiä. Sitä kautta pääsee myös tutustumaan eri toimialoihin. Asiakkuuspäällikön tärkein ominaisuus on mielestäni aito kiinnostus asiakkaan liiketoimintaa kohtaan, ymmärrys kysyä ja kuunnella, sekä halu ratkaista asiakkaan haasteita. Olla se asiakkaan tuki arjessa.

3. Pääsääntöisesti taidan viettää mediapäivääni somessa ja päivän uutiset luen yleensä netistä. Olen elokuvien, laadukkaiden sarjojen ja dokumenttien suurkuluttaja. MTV:n ohjelmista eniten tulee katsottua tällä hetkellä Possea sekä Pitääkö olla huolissaan, ja innolla odotan, että ehtisin katsoa C Moren uutta sarjaa Totuus Harry Quebertin tapauksesta, joka kirjana oli loistava.

Päivi Vienola, Pohjois-Savo 

1. Ennen Maikkarille tuloa työskentelin 7 vuoden ajan Martelalla työympäristöjen kehittämisen parissa, ja sitä ennen Danone Finland Oy:ssä päivittäistavarapuolella myynnin ja markkinoinnin parissa.

2. Merkityksellistä on mielenkiintoinen ja monipuolinen työ, josta löytyy sopivasti haasteita. Tärkeintä kuitenkin on saavuttaa asiakkaiden kanssa yhdessä paras mahdollinen lopputulos, jotta asiakkaan tavoitteet täyttyvät yhteistyömme tuloksena.

3. Mediapäivääni kuuluu radio, TV ja netti. Seuraan paljon ajankohtaisia asioita niin työelämästä kuin vapaa-ajasta eri kanavien välityksellä.


Haluatko kuulla lisää alueellisista markkinointimahdollisuuksista?

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme