MTV:n mediasuunnittelussa yksikään päivä ei ole samanlainen

Haastattelimme MTV:n kampanja- ja digisuunnittelijoita, jotka kertovat, ettei yksikään päivä ole hektisellä alalla samanlainen.

Tiesitkö tämän heistä?

  • Mistä vastaat mediasuunnittelussa?
  • Missä asioissa sinuun voi ottaa yhteyttä?
  • Mikä on parasta työssäsi?
  • Tiesitkö tämän minusta?

Matilda Viteli, kampanjasuunnittelija

Nautin siitä, että media-ala on jo itsessään todella mielenkiintoinen, eikä mikään päivä ole keskenään täysin samanlainen.

Olen joskus ollut hieman hurjapää, ja hypännyt tandem-hypyn ja benji-hypyn – nykyään tosin minut löytää tosin useammin patikoimasta metsästä kuin taivaalta hyppäämästä.

Marika Erwe, kampanjasuunnittelija

Työskentelen aluemyyntitiimissä ja vastaankin alueasiakkaiden kampanjoiden huolinnasta. Parasta työssäni ovat mahtavat työkaverit ympäri Suomen ja yllätyksellinen media-alan syke! Vapaa-ajallani tykkään hemmotella perhettäni leipomalla kakkuja. Bravuurini on vadelma-valkosuklaakakku.

Tuija ”Peltsi” Pesola, suunnittelupäällikkö

Vastaan osasta yhden valtakunnallisen myyntitiimin asiakkuuksista kampanjahuolinnan osalta. Vanhana konkarina (Pöllölaaksossa jo huimat 38 vuotta) pyrin antamaan apua sekä näkemyksiäni kaikille niitä haluaville. Yhteyttä voi ottaa ihan kaikessa katkokampanjointia koskevien asioiden ja risteilyvinkkien väliltä!

Työssäni parasta on, että aina sattuu ja tapahtuu. Tylsää ole ja huono huumori lentää! Maikkari on minulle ihka ensimmäinen työpaikka.

Päivi ”Päksy” Kaskia, digisuunnittelija

Vastaan yhdessä kollegoideni kanssa Katsomon ja mtv.fi digisuunnittelusta, banneri- ja videomainonnasta, tarjousten tekemisestä ja aineiston trafikoinnista. Minuun voi ottaa yhteyttä digikysymyksissä (tai missä vaan!).

MTV on vauhdikas työpaikka - täällä on hullut, ihanat työkaverit ja mielenkiintoiset työtehtävät! Asun Suomenlinnassa ja vapaa-ajallani kuuntelen punkkia.

Paula Henell, suunnittelupäällikkö

Toimin Mediasuunnittelun esimiehenä MTV:n tv- ja digikampanjoiden suunnittelutiimissä ja minuun voi olla yhteydessä kaikessa, mikä liittyy mainoskampanjoiden huolintaan niin tv- kuin digipuolellakin. 

Parasta alalla on sen hektisyys, monipuolisuus ja vaikuttavuus eikä työssä yksikään päivä ole samanlainen. 

Jääkaapissani on järjestys, vapaa-aikanani olen hävettävän epäsosiaalinen ja autossani pauhaa aamuisin HItMix tai Loop, joskus Classic. 

Outi Lehtosuo, kampanjasuunnittelija

Vastaan mediasuunnittelussa nimettyjen aiakkaiden tv-kampanjasuunnittelusta ja minuun voi olla yhteydessä näihin liittyvissä asioissa.

Työssäni parasta ovat työkaverit - toimistolla riittää naurua ja ääntä! Media-ala jatkuvine muutoksineen pitää mielenkiinnon yllä.

Vapaa-ajallani tykkään lyödä ja potkia – harrastan thainyrkkeilyä! Minulla on kaksi todella suurta koiraa, rodultaan Amerikanakitoja.

Nina Valkama, kampanjasuunnittelija

Työpäiväni ulottuu Helsingistä Rovaniemelle hauskojen ja ripeiden aluemyyjien kampanjasuunnittelijana sekä kehityksen parissa LIVEn pääkäyttäjän roolissa.

Autan kaikissa kampanja-asioissa sekä kuulen mielelläni kehitysehdotuksiasi buukkausjärjestelmäämme. Parasta työssäni on ihanat, eläväiset työkaverit ja yhteistyökumppanit sekä vauhdikas ala.

Olen ehdottomasti talvi-ihminen ja rakastan joulua. Minussa yhdistyy visuaalisuus ja käytännönläheisyys - olenhan myös muotoilija!

Jonna Taskila, digisuunnittelija

Työssäni vastaan aluemyynnin digikampanjoista (Katsomo ja MTV.fi display) ja parasta on ehdottomasti kivat ja hassut työkaverit ja hauska työilmapiiri. 

Olen aika tapaturma-altis ihminen – olen joutunut pyörällä auton alle, menettänyt hampaan lumilautaillessa, saanut aivotärähdyksen ratsastusonnettomuudessa ja jalkani on jouduttu parsimaan kun olin 6-vuotias!

Anu Puuronen, kampanjasuunnittelija

Vastaan ns. suorien asiakkaiden (eli mainostajien, joilla ei ole mediatoimistoa käytössään) tv-kampanjoiden suunnittelusta, laskelmista ja kampanjahuolinnasta. Minuun voikin ottaa yhteyttä tv-kampanjoihin liittyvissä asioissa.

Parasta työssäni on ehdottomasti vaihtelevat työtehtävät ja työpäivät sekä mukavat työkaverit!

Riina Karjalainen, digisuunnittelija

Työpäiväni pitää sisällään vauhtia ja vähemmän vaarallisia tilanteita MTV:n digikampanjoiden suunnittelun parissa. Hoidan Katsomon ja MTV.fin bannerikampanjoiden koordinointia, kampanjasuunnittelua sekä materiaalien kanssa pähkäilyä.

Minuun voikin olla yhteyksissä kaikissa MTV:n digikampanjoita koskevissa kyssäreissä! Parasta työssäni on mahtavat kollegat ja asiakkaat sekä upeat tuotteemme Katsomo ja MTV.fi sisältöineen.

Tykkään nähdä, kun ihmiset rakastuvat ja siksi olenkin kova Ensitreffit alttarilla -ohjelman fani. Olen kiinnostunut melkein kaikesta, joten liikunnan, matkustelun ja erilaisten reseptien testailun lisäksi harrastan mm. ahkeraa googlettamista.

Sirpa Hellman (Sirpa, Pirjo, Pirre, Hey You!), kampanjasuunnittelija

Työtehtäviini kuuluu olla apuna (ja välistä hidasteena) niin asiakkaiden kuin myyjienkin kanssa kampanjoihin liittyen. Minuun voi olla yhteydessä asiassa kuin asiassa - jos en jotain tiedä, niin selvitän!

Parasta tässä hommassa on kivat ja osaavat kollegat, ja isona plussana todella mukavat asiakkaat.

Vapaa-ajan ongelmia minulle ei ole, omistan nimittäin hevosen!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme