Mainos
Mainos

Vuoden 2013 suosituimmat blogitekstit - TOP 10

Vuosi 2013 oli Sivumaussa uskomaton. Blogitekstit herättivät tasokasta ja laajaa keskustelua ja Sivumaun asema Suomen kärkiruokablogien joukossa vakiintui. Tämähän on vain teidän lukijoiden ansiota. Ihan mieletön kiitos siitä! Facebook-tykkääjien 2000:n rajapyykki pamahti rikki syksyllä. Terkkuja ja kiitosta sinnekin!

Otin kantaa asioihin entistä enemmän ja sain välillä jopa hämmentävän samanmielistä palautetta. Olin kuvitellut paljon ristiriitaisempaa vastaanottoa näkemyksilleni.

Vuoden suosituimmissa teksteissä parasta on niiden laaja kirjo. Mukana on niin mielipiteitä, reseptejä kasvis- ja liharuoista kuin ravintola-arvostelujakin. Ja puolet niistä on kirjoitettu jo 2012! On jotenkin huvittavaa, että hyvän syömisen puolesta puhuvan blogin suosituimpia ruokia ovat pizzat, burgerit ja muut ”roskaruoat”. Se ei ole huono asia, koska olen ottanut ne mukaan juurikin osoittaakseni, että hyvin tehtynä ne eivät ole edes epäterveellisiä.

Mutta sitten se jymypaukku. Lukijamäärät. Ne ovat huikeita. Suosituinta tekstiä luettiin noin 30 000 kertaa! Facebook-tykkäyksiä sillä on yli 4000 (laskuri nollautui osoitteenmuutoksessa). Melkoinen määrä jutulle, joka ei ole sisällöltään kaikkein helpoimmasta päästä. Kannustaa jatkamaan valitsemallani tiellä. Suosituimpien postausten lukijamäärät ovat muutenkin viisinumeroisia. Kiitos vielä kerran. Ryhmähalin paikka.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.