Mainos
Mainos

Vuoden 2012 luetuimmat tekstit

Kulunut vuosi oli tapahtumiensa puolesta värikkäin koko elämässäni. Ei välttämättä kaikkein paras, mutta ei huonokaan. Blogi sai uutta voimaa heti vuoden alussa, kun se siirtyi tänne Maikkarin Makuja-sivuston alle. Mökin piha muuttui kesän aikana rutkasti ja kehitys jatkuu ensi vuonna samaa vauhtia. Päivätyöni vaihtui vuoden sisällä pariinkin otteeseen, joten haipakkaa on ollut silläkin rintamalla. Vuoden viimeinen kvartaali oli sen myötä elämäni ruuhkaisinta aikaa, mutta onneksi lomaa ehdittiin pitää sen molemmin puolin. Reissussa oltiin tänä vuonna neljästi: Roomassa, Kaunasissa ja Itä-Suomessa. Tämän kirjoituksen ilmestyessä olemme Tallinnassa ihan ekaa kertaa elämässämme ellei yksiä polttareita lasketa. Tampereelta pääsee usein Italiaankin edullisemmin kuin Suomenlahden yli.

Tästä te tykkäsitte, kiitos siitä! Vuoden suosituimpia blogitekstejä lukiessa täytyy todeta, että teillä on hyvä maku. Ja teitä on paljon! Listalla on likimain kaikki ne tekstit, joita halusinkin ihmisten lukevan. Pizzaviikon suosio yllätti minut täysin. Ties kuinka monta tyyppiä on tullut nykäisemään hihasta ja kiittämään "elämän parhaasta pizzaohjeesta". Kiitokset tosin hajaantuivat eri resepteille, joita tuli julkaistua neljä versiota. Hyviähän ne kaikki ovat, sen takia ne julki laitoinkin. Kannattaa kokeilla kaikkia ja löytää oma suosikki. Toinen lukuisia selkääntaputuksia kerännyt resepti vie italialaisten lihapatojen ääreen - ragú.

Mun mielestä...

Sivumaun ydintä ovat kolumnimaiset vuodatukset, joita en ruuhkasyksyn myötä ehtinyt liiemmin rustata. Lupaan parantaa tapojani alkuvuonna. Sanottavaa on ehtinyt kertyä aika paljon. Moni aihe vaatii tosin laajaa taustatyötä. Eräs haaveistani oli joskus syventyä kunnolla suomalaisten tuotantoeläinten oloihin ja kirjoittaa siitä pitemmin. Elina Lappalainen toimi onneksi nopeammin ja julkaisi Tieto-Finlandiankin napanneen Syötäväksi kasvatetut -kirjan. Se kertoo juuri sen, mitä halusin itsekin kertoa, mutta en olisi todennäköisesti koskaan ehtinyt. Se kuuluisi suomalaiseen perusopetukseen. Kannattaa lukea.

Lukaiskaapa listaa, jos vaikka joku namupala olisi mennyt ohi!

SIVUMAKU TOP 10 - 2012

6. Energiaa ja pärinää - nuoret ja energiajuomat

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.