Mainos
Mainos

Suosituimmat blogipostaukset 2017 + sometilastot

Vuoden suosituimmat postaukset ovat tässä. Yhä useampi postaus ylittää 100 000 lukijamäärän rajan. Peltilihapiirakkaa on luettu jo 160 000 kertaa!

Olipahan jälleen kulinaarinen vuosi! Tuli juotua tsekkilageria suoraan tankista Budvarissa, maisteltua schnitzeleitä Wienissä, döneriä ja currywurstia Berliinissä, juhlittua 170-vuotiasta Carlsbergia Kööpenhaminassa, kokattua ensimmäistä kertaa metsoa, opittua hiiligrillausta, tutustuttua mahtaviin ruoka- ja juomaihmisiin ja nautittua toinen toistaan upeampia aterioita suomalaisissa ravintoloissa. Kun on antanut ruoalle vallan viedä elämää, sitä päätyy kokemaan mitä upeampia asioita.

Facebookin puolella vuosi oli myös vauhdikas. Seuraajamäärä kipusi 6300 hlöön, mistä tietenkin kiitos jokaiselle 6300 tyypille. Varsinaisen blogin kirjoittaminen on varsin yksipuolista puuhaa ja se pihvi on enemmän somen vuorovaikutuksessa. Ihmisten aktiivisuus on ylivoimaisesti suurin voima, joka pitää motivaatiotani yllä. Haluan kuulla näkemyksiä, oppia niistä ja välillä väitellä niistä. Seuraajat ovat varmasti huomanneet, ettei mun linja ole jonninjoutava hyssyttely ja tsemppailu, vaan aito kommunikointi. Välillä keskustelu on kiivastakin, mutta näinä 7,5 vuotena olen joutunut poistamaan vain kaksi asiatonta kommenttia. Niin paljon kuin someraivoa muualla esiintyykin, te lukijat olette superfiksua porukkaa. Nöyrä kiitos.

TOP 10. Kokosin yhteen vuoden suosituimmat blogipostaukset. Tampereen parhaiden ravintoloiden listaus kiinnostaa aina ja uutta on luvassa heti vuoden 2018 alussa. Klassikkoreseptit jatkavat klikkiharavointia tiuhaan. Peltilihapiirakan reseptiä on luettu kahdessa vuodessa peräti 160 000 kertaa. Yli 100 000 lukijamäärään pääsi myös ensimmäinen Tampere-listaus. Pasta Carbonara on varmasti myös ylittänyt saman rajapiikin, mutta blogialustan parit vaihdokset ovat hukanneet yhteissummat.

Sivumaku eroaa muista ruokablogeista kantaaottavuudellaan. Nuo ulostulot ovat aina myös yksi blogin suosituimmista elementeistä. Niin myös tänä vuonna Naapurin Maalaiskanan ja Sanna Ukkolan aivopierun käsittelyssä.

Vuodelta 2018 en osaa odottaa vielä mitään. Niin paljon jokainen vuosi osaa tarjota yllätyksiä. Tampereen ravintolahistoriikin koostamista odotan innolla ja siitä riittänee keskustelua alkuvuonna.

Vielä kerran kiitos teille kaikille! Tämä loppuisi kuin seinään ilman aktiivisuuttanne.

Sivumaun TOP 10 vuodelta 2017

Sivumaun Facebook-tilastot 1.1. – 10.12.2017
Seuraajia: 6314
Postauksia 2931 (8,5 per päivä)
Orgaaniset näytöt: 14 857 652
Tavoitettu: 8 562 936
Tavoitettu per postaus: 3858
Reaktiot: 87 142
Kommentteja: 142 969
Sitoutuneita per postaus: 307
Sitoutuneisuusaste per postaus: 7,98 %

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.