Lihapullia kymmenellä tavalla
Suomalainen lihapulla on mainio ruoka. Etenkin, jos sen tekee itse. Ruokaa pyöritellään palloksi kuitenkin kaikkialla maailmassa. Halusin kiertää maapallon eri kolkkia kotoa käsin ja tuoda erilaisia makumaailmoja värittämään ja virittämään arkiruokaa. Lihapullasarja kasvoi lopulta 10-osaiseksi. Mukana on nimestä huolimatta myös kasvispullia. Raaka-aineina on käytetty nautaa, possua, broileria sekä kalaa. Kannattaa kokeilla myös hevosta ja riistaa!
LIHAPULLASAAGAOsa 1 — Italia
http://blogit.mtv.fi/sivumaku/files/2013/02/lihapulla-150x150.jpgOsa 2 — Espanjahttp://blogit.mtv.fi/sivumaku/files/2013/01/espanjalihapullat-150x150.jpgOsa 3 — KreikkaOsa 4 — linssipullat (Turkki)
Osa 5 — falafelit (Egypti) Osa 6 -- broileripyörykät (Japani) Osa 7 - itämainen kalapulla-nuudelikeitto Osa 8 - Arancini, täytetyt risottopallot Osa 9 - tilli-vodka-kermakastikkeella Osa 10 - MunakoisopyörykätAiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa