Mainos
Mainos

Kirja-arvonta: Passione

Olen laiminlyönyt lukijoitani moneen otteeseen unohtamalla blogin molemmat synttärit ja juhlistamatta kunnolla tuhannen Facebook-tykkääjän rajan saavuttamista. Nyt, 1100 tykkääjän määrän lähestyessä, on aika laittaa Sivumaun historian ensimmäinen kirja-arvonta pystyyn.

Palkintona on yksi parhaista keittokirjoistani, Marko Koskisen ja Christer LindgreninPassione (palkintokirja on käyttämätön). Olen testannut ainakin puolet kirjan resepteistä ja kokenut samalla yksiä parhaista makuelämyksistä kotikeittiössäni. Osa resepteistä on oman viitseliäisyyteni ylärajalla, osa puolestaan varsin helppoja. Mutta juuri extra-viitseliäisyys on tuonut ne suurimmat kicksit eli suosittelen kokeilemaan vähän haastavammaltakin kuulostavia ruokia.

Passione osoittaa italialaisten intohimon ruokaan ja raaka-aineisiin. Se on jäsennelty vuodenaikojen mukaan. Niinhän italiaanotkin kokkaavat - ja kaikkien muidenkin pitäisi. En ole ylistykseni kanssa yksin. Passione valittiin maailman parhaana italialaisena keittokirjana The Gourmand World Cookbook Awards -gaalassa Pariisissa 2009. Vuotta aiemmin se valittiin parhaana suomalaisena keittokirjana Helsingin kirjamessuilla.

Miten osallistua arvontaan

Kerro kommenttikentässä suosikkiruokasi italialaisesta keittiöstä. Muistathan laittaa nimimerkkisi, jotta osaan huhuilla voittajan yhteystietojen perään! Arvonta suoritetaan su 27.5.2012.

Buon appetito!

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.