Mainos
Mainos

Kirja-arvonta: Kiehuu! Uusi suomalainen keittiö

Alkanut vuosi on ollut Sivumaussa yllättävänkin suurta voittokulkua. Mukana on ollut blogihittejä ja keskustelu on yltynyt paikoin liekkeihin. Bensaa on vielä tallessa, joten jatkoakin seuraa. Lihapullasarja on ollut itselleni hauska kokemus, joka jatkuu edelleen. Olen huomannut, että bloggaamani reseptit ovat olleet turhan vaivalloisia ja lihapainotteisia, joten halusin tarjota vaihtoehtoa palleroiden muodossa. Toivottavasti on löytynyt uusia ideoita.

Sivumaku on muutakin kuin blogi vanhassa merkityksessä. Se on mediakokonaisuus, joka palvelee aktiivisesti Facebookissa ja Twitterissä sekä toistaiseksi lepäilee Google +:ssa. Muitakin medioita on harkinnassa. Facebook-sivun tykkäämiskunta on alkuvuonna kasvanut huikeasti. Haaveilin pitkään tuhannen tykkääjän rajapyykistä, mutta nyt porukkaa on kertynyt jo yli 1400. Poikkeuksellisen siitä tekee lukijoiden aktiivisuus. Naamakirja blokkaa sisältöä 2/3 lukijoista eli postauksen näkee vain kolmannes. Aktiivisen kommentoinnin myötä olen huomannut sen leviävän laajemmin. Aktiviisuusaste kipusi viime viikolla huikeaan 35 prosenttiin, mille mikä tahansa sivusto olisi kateellinen. Ja tämä ilman maksettua sisältöä. Sivumaku on suvereenisti Suomen aktiivisin Facebook-ruokasivusto. Siitä kiitos kuuluu teille ja siksi laitan upean keittokirjan jakoon.

Christer LindgreninKiehuu! Uusi suomalainen keittiö esittelee Suomen keittiömestareiden kärjen tyylilleen sopivilla annoksilla. Mukana on mahtavan näköisiä ravintola-annoksia, jotka voit loihtia reseptien avulla kotikeittiössä. Bloggasin kirjasta taannoin Farangin karamellipossun, joka on huikeimpia itse tekemiäni annoksia. Pystyn yhä palauttamaan sen maun kielelleni pelkästä ajatuksesta. Monet reseptit ovat melko haastavia, mutta mukaan mahtuu myös yksinkertaisia herkkuja. Lisäksi kirjan kuvat antavat oppia annoksen asettelusta, missä ainakin itselläni on vielä hirveästi oppimista.

KIRJA-ARVONTA EDIT 26.2.13 klo 17.30: *** ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT ***

Osallistu arvontaan kirjoittamalla kommentteihin suomalaisen suosikkikokkisi nimen. Saa perustellakin, mutta ei ole pakko. Arvon kirjan vastaajien kesken ti 26.2.2013. Onnea arvontaan ja kiitokset aktiivisuudesta!

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.