Kirja-arvonta: Kiehuu! Uusi suomalainen keittiö
Alkanut vuosi on ollut Sivumaussa yllättävänkin suurta voittokulkua. Mukana on ollut blogihittejä ja keskustelu on yltynyt paikoin liekkeihin. Bensaa on vielä tallessa, joten jatkoakin seuraa. Lihapullasarja on ollut itselleni hauska kokemus, joka jatkuu edelleen. Olen huomannut, että bloggaamani reseptit ovat olleet turhan vaivalloisia ja lihapainotteisia, joten halusin tarjota vaihtoehtoa palleroiden muodossa. Toivottavasti on löytynyt uusia ideoita.
Sivumaku on muutakin kuin blogi vanhassa merkityksessä. Se on mediakokonaisuus, joka palvelee aktiivisesti Facebookissa ja Twitterissä sekä toistaiseksi lepäilee Google +:ssa. Muitakin medioita on harkinnassa. Facebook-sivun tykkäämiskunta on alkuvuonna kasvanut huikeasti. Haaveilin pitkään tuhannen tykkääjän rajapyykistä, mutta nyt porukkaa on kertynyt jo yli 1400. Poikkeuksellisen siitä tekee lukijoiden aktiivisuus. Naamakirja blokkaa sisältöä 2/3 lukijoista eli postauksen näkee vain kolmannes. Aktiivisen kommentoinnin myötä olen huomannut sen leviävän laajemmin. Aktiviisuusaste kipusi viime viikolla huikeaan 35 prosenttiin, mille mikä tahansa sivusto olisi kateellinen. Ja tämä ilman maksettua sisältöä. Sivumaku on suvereenisti Suomen aktiivisin Facebook-ruokasivusto. Siitä kiitos kuuluu teille ja siksi laitan upean keittokirjan jakoon.
Christer LindgreninKiehuu! Uusi suomalainen keittiö esittelee Suomen keittiömestareiden kärjen tyylilleen sopivilla annoksilla. Mukana on mahtavan näköisiä ravintola-annoksia, jotka voit loihtia reseptien avulla kotikeittiössä. Bloggasin kirjasta taannoin Farangin karamellipossun, joka on huikeimpia itse tekemiäni annoksia. Pystyn yhä palauttamaan sen maun kielelleni pelkästä ajatuksesta. Monet reseptit ovat melko haastavia, mutta mukaan mahtuu myös yksinkertaisia herkkuja. Lisäksi kirjan kuvat antavat oppia annoksen asettelusta, missä ainakin itselläni on vielä hirveästi oppimista.
KIRJA-ARVONTA EDIT 26.2.13 klo 17.30: *** ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT ***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti