Mainos
Mainos

Kirja-arvonta: Bistroherkut

Sivumaun ensimmäinen kirja-arvonta oli itselleni yllätyshitti. Mukaan ryntäsi 226 kirjanälkäistä lukijaa. Vietin viikonloppuna synttäreitäni ja ajattelin juhlistaa saavutettua alkulukua uudella arvonnalla. Passione-kirja sukelsi syvälle italialaiseen ruokakulttuuriin. Tällä kertaa suunnataan Ranskan klassisiin bistroihin. Paikkoihin, joissa perinteinen ranskalainen ruoka- ja juomakulttuuri on vielä täysissä voimissaan. Arvonnan palkintona on Fran Warden mainio kirja Bistroherkut - parhaiden ranskalaisbistrojen suosikit.

Kirja vie lukijan ja kokkailijan keskelle romanttista bistrokulttuuria, joka on säilyttänyt yllättävän hyvin tunnelmansa maailman muuttuessa. Reseptien kirjo on todella laaja. Muutamaa raaka-ainetta oli kirjan ilmestymisen aikoihin vähintäänkin hankala saada käsiinsä esim. Tampereella, mutta parissa vuodessa on tapahtunut tarjonnassa ihmeitä. Bistroherkut antaa hyvän syyn kokeilla jotain uutta. Myös tutuissa raaka-aineissa pysytellessä se tarjoaa runsaasti herkutteluhetkiä.

Miten osallistua arvontaan?

Ranskassa hyviä ravintoloita on rajattomasti. Suomessa ei niinkään, mutta tilanne on kaiken aikaa paranemassa. Kerro kommenteissa ravintola, jossa olet saanut parasta ruokaa Suomessa! Saa kertoilla ateriasta ja raflasta enemmänkin. Arvonta suoritetaan su 17.6.2012 klo 21 ja voittaja julkaistaan blogissa seuraavana aamuna.

Reissaamme pääsiäisenä usein ruoan perässä. Olimme juuri Roomassa ja viime vuonna Firenzessä ja Pisassa. Pariisin bistrot tulivat tutuiksi 2010. Alla muutamia ruokamuistoja reissulta. Lisää pariisilaistunnelmia voi lukea Sivumaun vanhasta blogiosoitteesta. Muista myös pysyä kärryillä ruokamaailman mielenkiintoisimmista uutisista Sivumaun Facebook-sivuilla! Meitä on siellä jo yli 1100.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.