Mainos
Mainos

Tänä vappuna ei tiedä, pidetäänkö piknik rännässä vai rannassa. Parsan popsiminen hyytävässä viimassa ei luo kevätfiilistä. Jos ajattelee positiivisesti, ilma on täydellinen pitämään skumppa optimaalisessa lämpötilassa. Viileä keli vaatii kunnon lämmittäjän. Burgeri toimii aina.

Olen kokkaillut vuosien varrella burgeria suuntaan jos toiseen. Vaihtoehtoja löytyy klassisuuden ystävälle, tarinoiden siivittämälle nautinnolle, kasvisvaihtoehdon valitsijalle, vegaanille ja ihan vain kaiken hyvän maun piirissä hulluttelijalle. Olen ruoassa klassisen tyylin syvä kunnioittaja, mutta haluan kokeilla välillä rajojani. Näistä resepteistä löytyy valinnanvaraa tuttuun ja turvalliseen, mutta myös loikkiin tuntemattomille maaperille. Niille aion loikkia jatkossakin, vaikka kunnon juustoburgeri säilyy aina ykkösenä. Se on kotipesä, jonne palata ja johon kaikkea kikkailuja voi verrata. LIHABURGERIT:
Täydellinen juustoburgeri
Voiburgeri

PALEO:

ERIKOIS:

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja