Mainos
Mainos

Upporasvassa nopeasti paistetut porsaanfileet sulavat suussa.

5 annosta

  • 500 g porsaan ulkofilettä
  • 3 rkl ohrakasta
  • öljyä uppopaistamiseen

Marinadi

  • 3/4 dl soijakastiketta
  • 3/4 dl kuivaa sherryä
  • 1/2 dl ananasmehua
  • 1 tl sambal oelek -maustetta

Kastike

  • 250 g paprikasuikaleita
  • 150 g purjoa
  • 1/2 dl tomaattiketsuppia
  • 2 rkl Rajamäen Viinietikkaa
  • 1 1/2 dl tomaattimehua
  • 150 g ananaspaloja
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1/2 dl marinadia

Valmistusohje

Kuutioi liha. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi lihakuutioiden päälle. Anna lihojen maustua muutama tunti.

Poista lihat marinadista (säästä 1 dl marinadia kastikkeeseen). Ripottele lihojen päälle ohrakasta. Kypsennä lihat nopeasti upporasvassa.

Lisää kypsät lihapalat kastikkeeseen. Tarjoa riisin kanssa

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.