Leikkaa fileestä 2 cm:n noisetteja eli pieniä nokareita (2 per ruokailija), mausta suolalla ja pippurilla. Laita lautaselle hieman öljyä, älä suoraan pannulle, jos omistat kunnon pannun!
Paista noisettien pinnat hyvin kuumalla kuivalla pannulla molemmin puolin.
Lisää pannulle voinokare, timjaminoksa ja valkosipulit viipaloituina.
Valele paistinrasvalla ja paista mediumiksi, à point, eli noin 2 minuuttia molemmin puolin. Huom! Pannun tulee olla juuri oikean lämpöinen. Kun laitat pienen nokareen voita pannulle, se alkaa heti kuplia ja ruskistua, mutta ei pala eikä ole musta. Eli ota kunnolla väriä lihan pintaan – siitä se maku syntyy! Jos liha alkaa kiehua omassa nesteessään, voit unohtaa koko rapean kullanruskean fileepinnan ja tulos on sama kuin tekisit lihakeiton.
