Pastaa parsakaalilla
Julkaistu
Parsakaalia löytyy tuoreena ja pakastettuna ympäri vuoden. Se on terveellistä ja kaunista. Sopii mainiosti pastan kaveriksi pekonin, oliivien ja valkosipulin kera.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 1 pkt spagettia, n. 500 g
- 1 pkt pakastettua parsakaalia, n. 225 g
- 2 pkt pekonia, suikaleina
- 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
- oliiviöljyä
- 1 kourallinen mustia oliiveja
- juustoraastetta
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä parsakaalit, paista pekonit.
2. Keitä pasta, valuta ja sekoita oliiviöljyn, parsakaalin, pekonin ja valkosipulin kanssa. Mausta mustapippurilla. Tarjoile juustoraasteen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan